Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Intel destek rezilliği!

Öncelikle sorunumu anlatarak başlayacağım, AX200 kablosuz modülümde (anakartın içinde yerleşik - B550 Gaming Edge Wi-Fi) bir sorun yaşamaya başladım. PC'yi yeniden başlatınca eskiden kablosuz ağ sürücüsü beklemeden yüklenirken şimdi bir süre beklemek zorunda kalıyorum. Ben de Intel'e yazayım...
  2. RTX3070

SSD'me TRIM yapamıyorum

Bir BIOS update sonrasında başladı. Windows cmd'de fsutil dirty query komutunda "Volume C: is Dirty" sonucunu veriyor. Her açılışta da zaten chkdsk çalışıyordu ama regedit'ten zorla kapadım. Microsoft forumuna yazdım ve oradaki abimle birkaç test yaptık. 4-5 tane test de diskin hatasız olduğunu...
  3. RTX3070

PUBG düşük GPU kullanımı

Darboğaz olmasının imkanı yok (R7 3800X - RTX 2070 2K) yer yer GPU kullanımı %60'a düşüyor. En fazla %97 oluyor o da oyun başlarken onun dışında genelde 60-70. Bir yerde sabit kalırsam 99 oluyor (o da her yerde olmuyor). Ekran kartı ve CPU ikisi de 56 derecelerde. Bazı yerlere bakarken %74 ile...
  4. RTX3070

Heaven Benchmark çalışmıyor

Çalıştıra basıyorum ama sadece farede yüklenme ikonu çıkıyor. Benchmark çalışmıyor. Nasıl düzelteceğim?
  5. RTX3070

Chrome'da YouTube videoları fazla kare kaybediyor

YouTube'da 60 FPS videolar 40-45 FPS gibi gözüküyordu. Arayüzü de zaten biraz yavaş. Video istatistiklerine bakınca çok fazla kare kaybettiğini gördüm. Her saniye 15-20'den fazla bile olabiliyor. Bu Edge'de olmuyor. R7 3800X ve RTX 2070 kullanıyorum.
  6. RTX3070

Çözüldü✓ MSI sürücü sayfası tarihleri hatalı (değilmiş)

MSI geleceği görüyor. Daha 9. ayda değiliz adamlar o tarihe driver çıkarmış.
  7. RTX3070

Çözüldü✓ Intel Wi-Fi AX200 hangi sürücüyü kullanmalıyım

Dragon Center'da güncel olarak gözükse de Intel'in sitesinde daha güncel sürücü var. Hangisini kullanmalıyım?
  8. RTX3070

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED BSOD Hatası

Bir kez Among Us oynarken verdi, bir kez de Valorant oynarken oldu. Among Us'da CPU sessiz moddaydı ve kitlendi ama Valorant'ta BSOD verdi. İkisinde de arkadan buluta dosya yüklüyordum. Minidump dosyaları var ama sistem bilgisi içerdiğinden ortaya atmak istemiyorum. Özel mesajdan bu işte iyi...
  9. RTX3070

MSI Dragon Center'ı açarken PC yavaşlıyor

Genel bir sorunsa MSI forumuna yazacağım, sizde de oluyorsa lütfen belirtin. Bu uygulamayı açarken PC yavaş çekimde gibi oluyor. Sistemim iyi yani benden kaynaklı değil. Eskiden başlangıçta açılıyordu şimdi onu da yapmıyor.
  10. RTX3070

Çözüldü✓ RGB LED şerit çalışmıyor

Bunu çok önceden almıştım, ROG Throne Qi gibi bir şey yapacaktım. Aura Sync desteği var, ilkle ROG Strix RTX 2070 kartımın RGB girişine bağlamak istedim ama bir türlü tam oturmadı. Sonra da anakarttaki RGB girişine bağladım ama yine çalışmadı. Şerit Deepcool RGB 350.
  11. RTX3070

Çözüldü✓ Aura sync ekran kartında düzgün çalışmıyor

Ekran kartı ROG Strix 2070, 3 gün öncesine kadar sistem açıldıktan sonra otomatik olarak en son ayarladığım ayarda oluyordu şimdi AURA uygulamasında gözüküyor ama hiçbir şekilde led efektleri değişmiyor.
  12. RTX3070

Fortnite RTX açıkken bu kadar FPS düşüşü normal mi?

COD: Warzone'da FPS çok az düşerken Fortnite'da 140-165 FPS'lerden 60-70 FPS'lere düştü normal midir bu? DLSS neredeyse hiç yardım etmiyor hatta kalite modu FPS bile düşürüyor. Ekran kartı RTX 2070 işlemci ise R7 3800X
  13. RTX3070

Çözüldü✓ MSI Duet Display yazılımı CTRL tuşu basılıyken klavyeyi kitliyor

Birkaç gündür oyunlarda CTRL'ye basılı tutunca bunun olduğunu gördüm. İnternette hiçbir yerde çözümünü bulamadım, hatta bu sorunu yaşayan birini bulamadım, Steelseries desteğiyle konuştum, dediklerini yaptım ama hala sorun bitmedi (Apex 3). Bugün Valorant oynuyordum, bu bir daha oldu ama bu...
  14. RTX3070

Sıvı soğutma sorunu

Sistemi aldım alalı beni hep CPU sıcaklığı uğraştırdı. Şuradaki yorumlarla, https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-aurora-240-intel-amd-2x120mm-at120-rainbow-fan-cpu-sivi-sogutucu.html#yorumlar benim aldığım sıcaklıklar uyuşmuyor. Boşta 60 dereceye kadar çıkarken tam yükte 81-82 gibi oluyor...
  15. RTX3070

Kernel-Processor-Power Hatası

Laptop'um bir nedenden dolayı açılmıyordu, hiç böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Battery reset vs. ile açmayı başardım ve Olay Görüntüleyicisi'nde hatalar gözüküyordu. Bu olay iki kez oldu ve ikisinde de bu hata işlemcinin tüm çekirdekleri için vardı: Laptop, Acer'in i7 7700HQ - 1050 Ti...
Top Bottom