Arama sonuçları: *

1. B

Laptopum oyun oynarken sıcaklık değerleri anormal mi ?

Arkadaşlar merhaba.Lenovo marka laptopum şarja takılıyken oyunu başlatıp oynadığımda 85 90 derecelere kadar çıkıyor.Sizce bu değerler normal mi ? Ek olarak şöyle bir durum mevcut eğer şarjını doldurup oyunu başlatırsam çok daha az ısınıyor 78 derecelerde çalışıyor. Şarjı bittiğinde taktığım...
  2. B

Çözüldü✓ Kasadaki fanımın birinden ses geliyor

Her zaman olmuyor ama baya arttı bu durum. Kasayı ilk açtığımda kasamın ön tarafındaki ortadaki fandan ses gelmeye başladı bir süre sonra kendi kendine düzeliyor ve eğer ters yönde üflersem de ses bir süre kesilip tekrar devam ediyor sebebi ne olabilir bunun ? Sadece tek bir fan yapıyor bu sesi.
  3. B

acil yardım lütfen laptop mavi ekran

pc güncelleme gelmişti kapat ve güncelle seçeneğini seçtim bir anada kapanıp asustek easy flash utility diye bir ekran çıktı napmam lazım fotoğraf atamıyorum lütfen yardımcı olun
  4. B

Kasamı neyle temizleyebilirim

kasa çok tozlanıyorve ses çıkarıyor fanlar ara ara hava pompası dışında neyle temizleyebilirim
  5. B

Kasamdan helikopter pervanesi gibi ses geliyor

Kasayı açtığımda garip bir ses geldi dikkatli dinlediğimde fanlardan geldiğini anladım ve sebebi tozlanmalarıydı elimde hava pompası gibi bir şey yok nasıl temizleyebilirim kasam bu https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/ (ön paneli açamadım pek mantıklı bir şekilde açılmıyor galiba cesaret...
  6. B

Klavyem calismiyor acil yardim

Böyle bir hata veriyor 1604169898 UP
Geri