Arama sonuçları: *

1. Batuw

Rust fpsimi en çok ne arttırır

Gtx1660s R5 1600 AF 2x8gb 3200 mhz ram m2 ssd Ayarlarım çok düşük genelde 1024 x 1080 low ayarlarda oynuyorum ama özellikle kalabalık swlerde fpsim düşüyor işlemciyi R5 5600 e yükseltsem tek başına yeter mi veya ek olarak 8 gb lık bir rami 16 ile değiştirmem gerekir mi?
  2. Batuw

Rust düşük sistem kullanımı

Sistem Gtx1660 super Ryzen5 1600 AF 16 gb ram Ortalama ikiside yüzde 30/40 da oluyo ve fpsim 50 leri goruyo akıcı olmuyor oyun ne yapmam gerekiyor low ayarlarda oynuyorum eski ekran kartından ötürü düşük grafiklere alıştım:D
  3. Batuw

Bilgisayarda 16gb ram var 7,92 kullanılabilir ?

Arkadaşlar bios vs güncelle ve pcye hiç bir ekleme çıkarma yapmadım biosdada 16 gb gözüküyor memtest 64 de de en son dün windowsu güncelleyip kapadım pcyi sorun ne olabilir ?
  4. Batuw

fps zamanla düşüyor önce ses sonra pc gidiyor

Arkadaşlar rusta giriyorum kendi ayarlarımda sabit 75 alıyorum iki üç dk sonra ufaktan kulaklığımın sesi karıncalınıyo ve oyunda görüntünün ekrana gelme süresi (ms) artıyor sonra fps düşüyor 30-20 derken 2-3 e kadar düşüyor sonra ekran donuyor biraz bekledikten sonra ekran gidiyor monitör ışığı...
  5. Batuw

Bilgisayarımda hangi donanım sorunlu bulamıyorum?

Sistem : RX560 4 GB R5 1600 Af 2*8 farklı iki tane ram 2133 mhz 256 gb m2 ssd (oyunlar Windows içinde) sağlık %79 performans %100 Onun dışında hdd im var tüm degerleri %100 Arkadaşlar şikayetlerim şunlar: *Cs ve valoda biraz oynadiktan sonra fps 144 den 20/30lara düşüyor daha öncesinde böyle...
  6. Batuw

Mikrofon ve ekran takılıp tekrar kendine geliyor

Arkadaşlar ssd sağlığı %80 ekran kartı oyunlarda maks 75 işlemci 65 derece oluyor (rust oyununda ) mikrofonum gidipt geliyor kendiliğinden anında git gel yapıyor oyun oynarkende görüntü takılıyor 1 sn falan sürüyor sorun ne acaba ? RX560 4 GB R5 1600 AF 16 gb 2400 mhz ram
  7. Batuw

Ekranın sağ üstünde çıkan sayaç nasıl kapanır

Arkadaşlar bu fps gostergesi nasıl kapanio
  8. Batuw

Çift taraflı usbyi pc algılamıyor

önce telefona taktım sorun sonra pcye taktım algılamıyor pcye nomral usb takınca algılıyor aynısı televizyona takarkende geçerli yardım edin
  9. Batuw

Bilgisayar kendi kendine diskimi kilitledi ?-BitLocker-

Bilgisayarı kapadım yemek yedim geldim geri açtığımda E diski bitlocker ile kitlenmiş durumda buldum. Steam vs her şey onun içindeydi ne yapmam gerek şifre var birde ?
  10. Batuw

Kod yazınca bilgisayardan garip bir hışırtı sesi geliyor

Agalar bu ses normaldede geliyordu fakat sanırım şimdi çözdüm hdd den gelme ihtimali var mı ? çünkü ben bir oyunda load yaparkende bu ses geliyor kod yazarken komut spamlarsamda sizce hdd olabilir mi ?
  11. Batuw

Rainbow six siege çok silik duruyor

Görüntüler çok silik iç ice duruyor adamı duvardan ayıramiyorum hele aydınlık bir yerden binanın içine bakarsam hiç gözükmüyor sebebi nedir ? Med ayarlarda oynuyorum
  12. Batuw

2000 tl altı Jett hızında pc toplamak

Enişteme topliycam günlük kullanım için rahat bir bilgisayar olsun oyun vs oynanmayacak
  13. Batuw

Kasadan ses geliyor vurunca gidiyor ???!

Takir tukur sesler geliyor hafif bir şekilde vurunca düzeliyor neden böyle ?
  14. Batuw

Oyunlar açıldığında başta kasıyor

Rx560 4gb r5 1600 af 8gb 2400 mhz DDR 4 ram ve 500 gb hdd bu pc neden yavaştır neden kasar ?
  15. Batuw

ACİL WİNDOWS 7 FORMAT SONRASI İNTERNET DRİVERI

Arkadaşlar win 7 bir bilgisayar var ona format atıcam fakat format sonrası internet driverı mı yüklemem gerek kabloyla bağlanıyorum ?
  16. Batuw

Bilgisyaarda takılı olan bu şey ne ?

Üzerinde sata kablosu takılı hdd sandım ama pcde sadece 1 tane hdd var gözüküyor
  17. Batuw

Online oyunlarda mikrofon çalışmıyor

Dc de çalışıyor ve kayıt alabiliyorum ama csde çalışmıyor sebebini bilen var mı ?
  18. Batuw

Bilgisayarda neden fps düştüğünü tespit etme

Arkadaşlar bilgisayarimda son zamanlarda inanılmaz derecede fps düşüşü var reset fln attım hâlâ aynı ben bilgisayara genel bir check up nasıl yapabilirim ?
  19. Batuw

Bilgisayardaki programlara şifre koymak

Agalar steam discord vb uygulamalara şifre koyabileceğim problem var mı ?
  20. Batuw

Bilgisayarıma sağlık testi nasıl yaparım ?

Bilgisayarımad sorun olduğunu düşünüyorum sağlık testi nasıl yaparım
Geri