Arama sonuçları: *

1. BehzatÇ.

vinload.efi mavi ekran hatası

Merhaba ekte mini dump dosyalarını gönderiyorum sorunum şu pc açılırken sistem onarma tarzı bir ekrana düşüyor ve mavi ekran veriyor biraz kurcalayınca sorunu çözüp bilgisayarı açmayı başardım bios üzerinden ön yükleme c yerine farklı bir diske verilmiş dün bunu düzeltip bilgisayarı actım...
  2. BehzatÇ.

Bilgisayar başlangıca bip sesleri ve açılmama sorunu

Merhaba arkadaslar sorunumu çözdüm aslında ben ama sorunun kaynağı nedir uzun vadede sorun nedir öğrenmek için yazıyorum Son 2 haftadır PC açılışta 2 kısa bip uyarısı veriyordu ve açılıyordu sonrasında bir sorun olmuyordu kasma vs. bu sabah elektirk gidip gelmiş. uyandıgımda bilgisayarı açtım...
  3. BehzatÇ.

İntel İ5 661 işlemci dahili grafik birimi bulunuyormu ?

Google dan arattıgım kadarıyla dahili grafik biriimi olan bir işlemci fakat driver indirdiğim zaman görmüyor ve aygıt yöneticisindede cıkmıyor yoksa bu modelin grafik birimi olmayan modelidemi var
  4. BehzatÇ.

Bilgisayar açılışta F1 e basmadan açılmıyor

Merhaba arkadaslar Kasaya yeni bir ssd aldım ssd ye standart win10 kurdum ve kurulum esnasında eski harddskimide biçimlendirip 2. disk olarak kullanmak istedim ve bu şekilde kurulum yaptım açılışta ekte gönderdiğim ekranda kalıyor ve f1 e basınca normal olarak findows acılıyor bu sorunu nasıl...
  5. BehzatÇ.

Bilgisayardan gelen bip sesi sorunu

Dün akşam bir elektrik kesintisi oldu. 10 dk sonra anlık olarak gel git yaptığı için bende bilgisayarın kablolarını zarar gelmemesi açısından söktüm. Bugün açarken video olarak attığım bip sesleri gelmeye başladı. Araştırdığım kadarı ile ekran kartı arızası olarak görünüyor. Ekran kartını söküp...
  6. BehzatÇ.

Bu bip sesinin anlamı nedir?

Termal macun yenileyip bakım yaptım PC acılmadı sorun ne olabilir https://youtube.com/shorts/d6AxxUXq5aw
  7. BehzatÇ.

Drop sorunu ( 1650 super - r3 3300X )

Öncelikle konu yanlıs yerde ise taşırsanız sevinirim Gta 5 tombraider gibi oyunlarda anlık takılmalar oluyor sebebi ne olabilir
  8. BehzatÇ.

Bilgisayarın sesini mikrofona yansıtma sorunu

Dc veya lol sohbet acıkken bilgisayarda actıgım videonun sesini vs karşı tarafa iletiyor bunu nasıl engelleyebilirim sadece benim sesimi alması lazım kulaklık kullanıyorum yani mikrofon ortamdaki sesi almıyor aslında konu yanlıs yerdeyse taşırsanız sevinirim.
  9. BehzatÇ.

Laptop ekran kartı sorunu

Samsung ATIV Book NP270E5E-X01TR model bi laptop var elimde daha önce oyun açınca (internet cafe similatör' de bile ) bilgisayar kapanıyordu normal kullanımda sorun yok sonradan kendi kendine düzeldi tekrar aynı sorun olmaya başlayınca aygıt yöneticisinden ekran kartını direk devre dışı...
Geri