Arama sonuçları: *

1. A

CPU Over temparature error

Bilgisayarımı macun değiştirtmek için bir kez bilgisayarcıya götürdüm, sonra bu uyarıyı aldım.Ondan sonra macunu tam sürmedigini yeniden sürmesini rica ettim ama kendisi bunla alakalı bir sıkıntı olmadıgını sıvı sogutmamda her hangi bir sıkıntı oldugunu,içine hava kaçmış olabilceğini ya da...
  2. A

fanımın ışıkları kapandı

arkadaşlar merhaba kasanın önünde olan fanları üste ve ızgaraya taktım ilk taktığım zaman çalışıyordu fakat corsairin icue uygulamasını indirdiğim anda fanlar söndü sonra kasada olan rgb kontolcüden baktım bir şeyler çıkık mı diye yeniden takıp çıkardım dikkatlice fanlarım çalışıyor güzel...
  3. A

Fanım icin rgb girisi yok

Merhaba arkadaslar kasamı bir bilgisayarına toplattim her şeyi halloldu fakat sivi sogutmamda olan rgb girişinin kasada olmadığını söyledi dönüştürücü almam gerekiyormuş kasam corsair h4000x rgb modeli kasada her hangi bir giriş var mi bilmiyorum aradım ama bulamadım belki vardır da...
  4. A

anakartımda sata girişi olmadığı söylendi

anakartımda sata girişinin olmadığı söylendi ben de pek anlamadığımdan tamam diyip geçtim bilgisayarım kurulmadı, anakartım asus prime x570-p bu anakartta sata girişi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim kadam da corsair icue 4000x
  5. A

Sıvı soğutma aldım diğer kalan fanları hangi yöne takmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 360mm lik bir sıvı soğutma aldım fakat önündeki fanları çıkarıp kasanın üst ve arka kısmına takacağım bu fanlar hava akımı için nasıl takılmalıdır klasik hepsi dışarı mı üflemeli yoksa farklı şekilde mi takılmalı?
  6. A

free sync monitöre g sync açma

Arkadaşlar monitörüm aoc c24g1 free sync bir monitör g sync desteklediğiyle alakalı bir fikrim yok ama eskiden denetim masasında g sync uyumuyla alakalı seçenekler vardı bu gün baktığımda o seçenek kaldırılmıştı. Ekran Kartım asus strix rtx 2070
Geri