Arama sonuçları: *

1. W

Bilgisayarım Açılmıyor Sizce Neden Olabilir?

Aile evinde yaşıyorum üniversite için şehir dışına çıktım. Bilgisayar olduğu gibi duruyordu geldiğimde de aynıydı ancak açılmıyor. Daha önceden buna benzeyen sorunlar yaşıyordum ancak kablolarıçıkarttığımda ve bilgisayarı biraz öyle bıraktığımda düzeliyordu. Şimdi düzelmedi hiç güç gelmiyor...
  2. W

Bilgisayar açılmıyor nedeni ne olabilir?

Merhaba iyi günler. Bilgisayarım normalde sorunsuz açılıyordu ama bugün açamadım nedeni ne olabilir? Bütün fişleri tak çıkar yaptım ama yine de açılmadı. Enerjiyi resetlemem falan mı lazım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı?
  3. W

Ekran kartı ve işlemciden sonra bilgisayar çalışmamaya başladı

Daha yeni ekran kartı ve işlemci aldım ve taktım fakat şuanda pcnin güç tuşuna bastığımda çalışmıyor ne yapmam lazım 1675948476 Ne yapmalıyım bilmiyorum neyi yanlış yaptım onu da anlamadım kablolar falan takılı yani bilmiyorum
  4. W

Nasıl format atılır?

windows yükleme konusunda biraz bilgim var ama nasıl format atıcağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz.(pc windows 10)
  5. W

Yani ram alıp taktım sinyal yok hatası alıyorum

Pc hakkında en altta bilgi vericem yeni ram alıp taktım pc çalışıyo yani fanlar dönüyo ses geliyo ama herhangi bir şekilde ekran gelmiyo sinyal yok hatası veriyo nedeni be yardımcı olursanız sevinirim İşleci r5 3400 g Anakart b450s2h Ramler 8+8 neoforza 3000mhz
  6. W

Pc açılmıyor acil yardım

Pc nin power tuşunu basıyotum ama açılmıyo ışık yanıyo mouse ile klavye nin de ışığı yanıyo ama pc açılmıyi neden acaba yardımcı olur musunuz
  7. W

Laptop hiç bir oyunu açmıyor yardımcı olur musunuz

Laptop hicbir oyunu açmıyo format mi atmalıyım ne yapmaliyım yardımcı olursanız sevinirim format atıcaksam evde nasıl formet ata bilirim
  8. W

r5 3400 g witcher 3 fps arttırma

r5 3400g kullanıyorum 8gb ram var ortalama 30 40 arası alıyorum ama çok kasıyo neden bilmiyorum bunun bi çözümü var mı ya da fps nasıl daha çok arttırırım
  9. W

pc deki her şey gitmiş

pc yi açtığımda masaüstündeki her şey gitmişti oyunlarda gitmiş olarak gözüküyo arattım ama çıkmadı sadece steam felan var ya uygulamalar var ama oyunlar yok ve masaüstü değişmiş şekilde buldum nedeni nedir nasıl düzelte bilirim
  10. W

bu pc ortalama kaç fps alır

sistem rx560 amd ryzen 5 1600 af 16 gb ram 500 gb ssd Hellblade: Senua's Sacrifice bu oyunda ortalama kaç fps alırım yani ortlama olark 60 fps alırım diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  11. W

Pc sadece bios a giriyo

Pc yi açarken sadece bios a giriyo çıkıncada tekrar da bios a giriyo yardımcı olursanız sevinirim
  12. W

pc de ne olduğunu bilmediğim bir uygulama var

yeni pc aldım yaklaşık 2 ay felan oldu ilk zamanlarda yoktu ama son zamanlarda fark ettim ıbudyy diye bi uygulama var ne olduğunu bilmiyorum bide bu konudan ayrı aşırı derecede fps düşüklüğü yaşıyorum valorantta normalde düşükde 100 fps alırken şu an 30 50 fps alıyorum nedeni nedir ama ben...
  13. W

Pc de virüs taraması nasıl yapılır

bilgisayarımda performans düşüklüğü yaşıyorum virüs olduğunu düşünüyorum virüs taramasını nasıl yao-pa bilirim en güvenilir şeklde nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim
  14. W

Oyunlarda fps sorunu

Valorantdan örnek veriyorum mesela 1 hafta önce düşükte 100 fps alırken simdi düşükte 50 fps alıyorum hatta bazen droplar alıp 30 fps ye düşe biliyo neden böyle oluyo acaba hani sürücülere felan baktım hepsi güncel 2800mh olan ramimi ben 2800 yapmamıştım en başta ondan dolayı olabilirmi...
  15. W

apu sisteme hangi sürücüler kurulumları

apu islemci var hangi sürücülerin inmesi gerekli ekrankartı sürücüsünü nası yapıcam anakart ya da ekran kartını helan yardımcı olursanız sevinirim
Geri