Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Bilgisayarım Aniden Donup Şöyle Çizgiler Çıkartmaya Başladı.

Öncelikle selamlar arkadaşlar uzun zaman sonra ilk konum ara vermiştim foruma :D . Son zamanlarda bilgisayarımda alttaki videolardaki (yükleyemedim) garip çizgiler çıkmaya başladı ve sık sık oluyor bilgisayarı kapatana kadar geçmiyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltirim? Sistem: Amd Ryzen 3...
  2. EgoistmanTR01

Arkadaşımın Bilgisayarında Çıkan Çizgi

Selam dostlar. Arkadaşımın ekranında bazı çizgiler çıktı bazen gidip geliyormuş. Fotoğrafı aşağıya ekliyorum. Tüm driverları güncel.
  3. EgoistmanTR01

Bu Kabloyu Nereye Takacağım +

Dostlar Bugün İki tane sorunla karşılaştım. İkisi de kasanın kablolaması ile ilgili sorunlar. Birincisi: Bu kabloyu nereye takacağım? Anakartım B450 Tomahawk Max Bütün girişler çalışıyor bir tek bunu takıcak yeri bulamadım. İkinci Sorun: Kasamın Ön panelinde 3 tane usb var bir tanesi usb 3.0...
  4. EgoistmanTR01

Csgo max 60 fps sorunu

Oyun 60 fpse sabitlenmiş durumda ve fps_max 0 komutlarını denedim hiçbiri işe yaramıyor formattan sonra 60 fpse sabitlendi ne yapabilirim bir programı fln varmı?
  5. EgoistmanTR01

Valorant açtığım zaman sürekli restart atıyor

Arkadaşlar valorantı açıyorum oyunun ekranında biraz beklettikten sonra biranda bilgisayar yeniden başlıyor. Daha dün format attım(formattan önce de sıkıntısı vardı) yardım edin sıkıldım artık bu sorundan. (not oyunu 5-6 defa yeniden yükledim)
  6. EgoistmanTR01

Tekrar forumdayım :D

Öncelikle herkese merhaba. Ben birkaç ay önce hatta Haziranın 6'sı gibi 2 yıllık bir uzaklaştırma aldım sebebi ise sayfanın yöneticisi olan Abdullah abinin yaptığı bilgisayarı eleştirmem. Biraz ağır bir eleştiriydi (küfür yoktu) bunun üzerine Abdullah abi tam hatırlamasamda 'ekibimize...
Top Bottom