Arama sonuçları: *

1. Zebellah

Kasadan çok ince tiz bir ses geliyor.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir ay önce Corsaır RM750 psu ve ID-Cooling SE-224-XT soğutma takmıştım sisteme. Fakat yaklaşık 2 haftadır. Oyuna girdiğimde veya uzun süre aynı işlemdeyken farklı bir işleme geçince kasadan robotik çok ince bir tiz ses çıkıyor tam anlam veremedim sadece psu ve...
  2. Zebellah

Sistemim ne kadar eder.

Merhaba, İmzada yazılı olan sistemim ne kadar eder. Acilen satmam gerekiyor. Cevaplarınız için teşekkürler.
  3. Zebellah

Sistemim ne kadar tutar?

Konuyu yanlış yere açtıysam affedin. İmzada ki sistem ne kadar eder arkadaşlar ekran kartı bulamıyorum sistemi satıp üstüne biraz daha para koyup hazır sistem almak daha mantıklı gibi geliyor.
  4. Zebellah

CPU Fan hatası sürekli veriyor

Merhaba arkadaşlar, Kardeşimin bilgisayarı bu hatayı sürekli alıyorum ama soğutucu cooler master hyper 101 ve her şey dogru takılı macun yeni sürdüm. 6 yıldır kullanıyorum artık ömrünü dolmuş mudur emin değılım. Sürekli bunu yapıyor nedeni ne olabilir.
  5. Zebellah

Çözüldü✓ R9 270X'i Çıkarıp R9 380X Taktım ve ....

Merhabalar, R9 270x kullanıyordum. Arkadaşımda 380x vardı o kendi 2060lı yeni pc topladı bana da 380x'i verdi. Ben bu değişikliği yaptıktan sonra format attım 0dan kurdum herşeyi. Daha sonra bir video açayım dedim youtube'da hiç bir sorun yok fakat büyük ekrana alınca ekranın sağ tarafı full...
Geri