Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Acer Nitro 5 Bluetooth sorunu

Merhabalar. Acer Nitro 5 cihazım var. Benim de, arkadaşımın da bluetooth problemi var. Bluetoothlu kulaklığa bağlanıyoruz, mikrofonu görüyor fakat kulaklığı görmüyor. Sonra kendi kendine kopuyor. Tekrar bağlanmıyor. Cihazı kaldırıp tekrar eklemeye çalıştığımızda bu sefer kulaklığın bt açık...
  2. Asansörcü

Laptop kulaklık mikrofonunu görmüyor

Merhaba. Kulaklığımdan ses geliyor fakat mik. çalışmıyor. Aynı kulaklığı telefona takınca mik.de çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Aygıt yöneticisinde mikrofon bağlı değil olarak gözüküyor.
  3. Asansörcü

Yeni toplanan pc görüntü gelmiyor

Merhaba. Yeni PC topladik fakat goruntu alamiyoruz. Neden olabilir? BIOS 'a bisey mi kurmak gerek?
  4. Asansörcü

Windows 8.1 Sürücü Kurarken Sürekli Mavi Ekran

Merhaba. Bir arkadaşımın laptopunda Windows 7 vardı, 8.1 kurduk. AMD sürücüsü kurduk, GPT_VIDEO_FAILURE hatası verdi. AMD sürücüsünü kaldırıp Intel sürücüsü kurduk, sürekli SYSTEM_SERVICE_EXPECTION_NOT_HANDLED hatası veriliyor ve cihaz açılmıyor. Güvenli modda sürücüyü kaldırıp tekrar kurmama...
  5. Asansörcü

Mavi Ekran Sistemim mavi ekran verdi ve açılmıyor

Merhabalar. Bir yandan yayın izliyor, bir yandan Unity kurulumu gerçekleştiriyordum. Sistemim durduk yere mavi ekran verdi ve şu şekilde bir mavi ekran aldım: Sistemi yeniden başlattım ancak açılmadı, iki kez tekrar mavi ekran verdi ve verdiği ekran şu şekildeydi: Sistem şuan kurtarma...
Top Bottom