Arama sonuçları: *

1. Gocer

Bilgisayar hata veriyor !

Yeni işlemci aldım taktım oyunlarda system eror diyor oyunu kapatıyor nedeni anlamış değilim herzaman olmuyor bazen oluyor sorunu nasıl çözebilirim ? sıcaklık değerlerimi kontrol ettim oyunlarda sistem yükte ekran kartı 75 dereceyi geçmiyor işlemcimde 70 seviyelerinde oluyor 75 i geçmiyor
  2. Gocer

SİZCE KIŞ HARİKASI PHANTOM ALINIR MI ? VALORANT

siz bu deseni beğeniyormusunuz %38 indirim ile 790 vp ye gelmiş sizce alınır mı ?
  3. Gocer

Bilgisayarım açılırken hata veriyor ve geç açılıyor !!! YARDIM

beyler bilgisayarımda ssd var normalde 20-25 saniye gibi bir sürede bilgisayarım açılıyordu. fakat 2 gündür açılırken yazılar çıkıyor ve 2 dakika gibi bir sürede açılıyor başına gelen bi fikiri olan veya çözümü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. bilgisayarın açma tuşuna bastığım zaman...
  4. Gocer

2 haftadır oyunlarda acayip takılma oluyor YARDIM

beyler sistemim r3 2200g rx570 8 gb ram 480 gb ssd 2 haftadan beri oyunlarda oynarken kısa süreli donma oluyor oyun takılıyor oynadığım oyunlar valorant cs go sizce neden oluyor ? cidden çok canımı sıkmaya başladı arkadaşlarım darboğaz filan olabilir dedi ne yapmam lazım en sonunda işlemciyi...
  5. Gocer

bilgisayar monitör hoparlörünü okumuyor

beyler dün ekran karrtımı güncelledim rx570 ve masamın yerini değiştirdim bilgisayarımı kurduğumda bilgisayar monitörümün hoparlörünü görmüyor daha once sağ alttan ses simgesine basıp hoparlörü seçebiliyordum şuan hoparlör gözükmüyor sadece kulaklık gözüküyor ?
  6. Gocer

Elektrik gidince bigisayar geç acılıyor!

Normalde sistemim 10-20 saniyede acılıyor sistemde wd 480gb ssd mevcut ama elektrik gidince veya pc reset tusuna basinca bilgisyarin acilmasi 3-4 dk yi buluyor nedeni ne olabilir ?
  7. Gocer

Bu bilgisayar bu oyunu oynatır mı ?

arkadaşlar sistemim amd ryzen 3 2200g rx570 4gb 8 gb ram bu pc rust oyununu oynatırmı hangi ayarlarda oynatır MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 8.1 64bit İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 or better Bellek: 10 GB RAM Ekran Kartı: GTX 670...
Top Bottom