Arama sonuçları: *

1. canerkuscu_

Windows Kurarken Mavi Ekran Hatası

Pc kullanırken mavi ekran hataları aliyordum Ram test yap denildi yaptım sorunsuz çıktı genede ram değiştirdim sorun devam ediyor Ssd den olabilir denildi Test yaptığımda sorun yoktu ama sağlığı duşukdu m2 ssd aldım Sorun Devam Ediyor.. En son çare Anakart aldım Gene olmadı Windows 10 veya...
  2. canerkuscu_

Windows 10 Temiz Kurulum Yaparken Mavi Ekran

Windows 11 Kullanıyordum Mavi Ekran Hataları Veriyordu Bende Temiz Kurulum ile Windows 10 Yapayım Dedim. Kurulum Esnasında Mavi Ekran Veriyor 1668327805 Bios Güncel. Mavi ekran veriyor diye ssd ve ramlerimide değiştirdim 1668327918 .
  3. canerkuscu_

Windows 11 1 Senedir Çözülmeyen Mavi Ekran Hatası

Parçaları değiştirmeden önceden gene aynı hata kodundan mavi ekranlar alıyordum çözüm olur diye; M.2 SSD ve 8x2 RAM aldım sıfır fakat gene mavi ekranlar devam ediyor sebebini anlamadım bir tek termal macun sürmedim aldığımdan beri 2 sene olucak. Sistemim; Ram Sıfır : Crucial 8GB (1x8GB)...
  4. canerkuscu_

Nvdia Shadowplay Kayıt Sorunu

Shadowplayi anı yeniden oynatma özelliğini kullanıyorum yani son 5 dakikayı kaydediyor o özelliği açtığım anda oyunlarda fps düşmesi ve droplanmalar oluyor formattan önce böyle bir sorun yaşamıyordum sizce neyden kaynaklanıyordur ? sistem: ryzen 3500x rtx 2060 8 gb ram
  5. canerkuscu_

Mavi Ekran Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Günde 1 defa mavi ekran hatası alıyorum bazen ise 2 defa. Dosyalarımı paylaştım inceler misiniz? Teşekkür ederim. SSD ve HDD sağlık kontrol ettim. HDD: 100. SSD: 90 civarıydı zaten yeni aldım. RAM testi yaptım sorun çıkmadı. Windows kopyalama işlemi yaptım eski SSD'den yeni SSD'ye bundan dolayı...
  6. canerkuscu_

Mavi Ekran System servi̇ce excepti̇on

Arkadaşlar Normal Facebook'Ta Falan Gezinirken Bile Mavi Ekran Yiyorum Bunun Çözümü Varmıdır minidump dosyam : https://www.dosya.tc/server31/5rtjdv/minidump.rar.html
Geri