Arama sonuçları: *

1. B

LoL de fpsim 200 den 30a düştü

düne kadar bir sorun yoktu şuan oyuna girdim ve sabit 30 - 60 arası alıyorum ne yapmam gerekiyor oyun ssdye kurulu sistem: r5 3500x gtx 1650s 8gb ram
  2. B

PC Boşta 4 GB Ram kullanıyor (Win 10)

8 GB Corsair Vengeance 3000mhz ram %20 cpu r5 3500x Arkada açık olanlar: nvidia - logitech - rampage driveri toplam 10 mb etmiyorlar Bunlar da açık olmak zorunda zaten başka arkada çalışan hiçbir şey olmamasına rağmen bu değerleri alıyorum normal midir ? Değilse sorunu nasıl çözebilirim ?
  3. B

Bilgisayarımdaki Ani Performans Düşüşünün Nedeni Ve Çözümü Nedir ?

Bilgisayarıma işlemci ve ram takviyesi yaptım. Dün LoL oynarken FPS 70-80 civarında gezerken bugün oyuna tekrar girdiğimde 20 FPS civarında dolaştığını farkettim. Bilgisayarda gözle görülür hiçbir sıkıntı yok ısınmasıdır donanım eksikliğidir bir sorun yaşamıyordum düne kadar. Sorunumu nasıl...
  4. B

Pizim yandı ve monitörümün ekranı gidip gelme yaptı

arkadaşlar bugün yaklaşık 1 saat aralıklarla 4 kere ekran git gel yaptı kararıyo ekran 3 sanıye sonra düzeliyo bende normaldir heralde dedim ve bişey yapmadım en sonda ekran gelmedi prizi kokladım yanık kokusu geliyordu ve güç fişi ve monitör fişi aşırı ısınmıştı şuan daha üzerinden 10 dk geçti...
  5. B

Bilgisayarıma Nasıl Yükseltmeler Yaparsam FPSim Artar

Sistemi biraz rahatlatmak için en son 120 GB SSD almıştım. Zula oynuyorum. Bazı büyük haritalarda donmalar oluyor. Şu an için elimden tek gelecek şey RAM takviyesi yapmak. Anakartım en fazla 4 GB RAM destekliyor ve üzerinde 2 GB RAM takılı. Aynı RAM piyasada 50-60TL civarı geziyor. Zula'da rank...
  6. B

BİLGİSAYARIMA VİRÜS BULAŞTI

Kasperskyda şuan tam tarama yapıyorum arkadaşım discordda resim attı resime tıkladığımda bi anda sağ altta 6 7 tane bildirim geldi virüs tehdidi diye tam taramadan sonra bu bi kez de youtube linkinde olmuştu bilgisayara sürekli virüs bulaşıyor format mı atmalıyım ne yapmalıyım önerdiğiniz...
  7. B

Monitörümü HDMI ile bağlamama rağmen ses alamıyorum

Monitörümü ekran kartımla HDMI ile bağlıyorum ve ses ayarlarından HDMI(Nvidia High Definition Audio) yu seçiyorum fakat ses alamıyorum nedeni nedir ve bu sorunumu nasıl çözerim. Ekran kartı: Galax GTX 1650s Monitör: Rampage RM-244 FLASH...
  8. B

Laptopda lol oynarken karakterler gözükmüyor

Şampiyonlar pick ekranında ve envanterde gözükmüyor. Bu durum sadece lol oynarken gerçekleşiyor bilgisayar biraz eski fakat bu durum ilk kez arkadaşımın başına geldi fotoğraflarda falan bir sıkıntı yok ekran kartı paylaşımlı başka bir arkadaşımın ekran kartı yandığı için sadece goley oynarken...
Top Bottom