Arama sonuçları: *

1. R

Arkadaşlar anakartta ki bu ışık neden yanıyor?

Hepsiburada üzerinden abdullah abinin st görüp 5A sistemini satın aldım sistem geldi ekran kartını taktım windows yükleyip açtım ama boot yazan yerde böyle bir ışık yanıyo anlamı ne bunun
  2. R

Sistemim LoL gibi bir oyunda bile 100 FPS nin altına düşüyor

Genel olaraktan aşırı bir performans sorunu yaşıyorum, format attım, her şeyi güncelledim AMD sam ayarını aktif ettim ram hızını biosdan yükselttim normalde 400-500 FPS alıyordum min 200 e düşüyordu şimdi lolde bile 40 FPS gördüm genel olarak tüm oyunlarda kasma takılma var. grafikleri düşürsem...
  3. R

Termal macun sürdükten sonra r5 5500 daha çok ısındı

Arkadaşlar 2022 Aralık ayında aldım bilgisayarımı PC hocası sistemiydi rx6700 ekran kartı ryzen5 5500 işlemci bulunuyor. İşlemcim 79 72 derece halinde geziyordu bende macun değiştirmek istedim mx-4 almayı düşünüyordum bu forumda bazı arkadaşlar teknobiyotik sitesinin orjinal ürün sattığını...
  4. R

pc güncelleme yapınca mikrofonum çalışmıyor

windows güncellemesi yaptım dc de felan hiçbir yerde mikrofonum çalışmıyor garantiye yollasam düzelirmi
  5. R

1 haftadır driver güncelleyemiyorum yardım lazim

Arkadaşlar bir haftadır belkide daha uzun süredir bir tane touch screen driveri güncellemeye çalışıyorum başka konuda açtım ama kimse yardım edemedi gerçekten yardıma ihtiyacım var staj yapıyorum basit bir driveri güncelleyemiyorum. USB\VID_1FF7&PID_0013&REV_0100 USB\VID_1FF7&PID_0013 Bu ikisi...
  6. R

Arkadaşlar staj dayım şuan güncellemek için driver bulamıyorum.

Driver güncellemem gereken USB\VID_1FF7&PID_0013&REV_0100 Kimlik bu hiçbir şekilde bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
  7. R

Arkadaşlar merhaba bilgisayarım sebepsiz takılıyor yardım eder misiniz?

Rx6700 & Ryzen5 5500 ikilisini kullanıyorum hiçbir sorun yoktu. Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra bios güncellemesi yaptım tek tek her şeyi güncelledim. Şimdi Lol'de 1700fps alıyorum ama takılıyor, valo da ise fps aynı şekilde yüksek olmasına rağmen oyun takılıyor akıcı değil hissediyorum bir...
  8. R

Watch dogs 2 oyunu oynarken oyun çöküyor

indirimde watch dogs 2 aldım oyunu oynarken sürekli çöküyor ne yapmalıyım iade etmelimiyim. yardım edin 1685875474
  9. R

Bilgisayarımdan değişik sesler geliyor yeni aldım korkuyorum...

Daha yen sinerji sitesinden pch-barit sisteminden aldım ilk geldi bir kaç gün sorun yoktu ama sonradan aşırı fazla şekilde ses çıkarmaya başladı sanki anakartımda devre sorunu varmış gibi oyuna girince aşırı yüksek bir şekilce cızıltı sesi geliyor. Sizce ne yapmam gerekiyor. Ekran kartı: Rx6700...
  10. R

Sistemim Aşırı fazla ses çıkarıyor...

Daha yen sinerji sitesinden pch-barit sisteminden aldım ilk geldi bir kaç gün sorun yoktu ama sonradan aşırı fazla şekilde ses çıkarmaya başladı sanki anakartımda devre sorunu varmış gibi oyuna girince aşırı yüksek bir şekilce cızıltı sesi geliyor. Sizce ne yapmam gerekiyor. Ekran kartı: Rx6700...
  11. R

Bu sisteme rx550 2gb olur mu?

İşlemci: Intel Core Duo 2 3.16GHz Ram: 4gb
Geri