Arama sonuçları: *

1. M

Mavi Ekran Pc ilk açılışta Windows onarım moduna giriyor

arkadaşlar hazır sistem aldık unlostun sistemi fakat Windows başlamıyor
  2. M

YENİ SİSTEM TOPLADIM EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

arkadaşlar sistemi yeni topladım cpu ve dram ışığı yanıyor fakat görüntü monitöre gelmiyor
  3. M

Bilgisayarımda Son Zamanlarda Cpu Isınma Sorunu

Bilgisayarım son 2-3 haftadır ara sıra böyle oluyor ilk farkettiğim anda macun yeniledim bilgisayar cam kapağını açtım 2-3 haftadır böyle kullanıyorum ama macun işe yaramadı kapağı açmamda bir fayda etmedi yardımcı olabilecek olan var mı
  4. M

AOC cq27g2u Monitör usb girişlerini kullanamama sorunu

arkadaşlar yeni aoc cq27g2u monitörünü aldım klavyemi ve mouse'u monitörün usbsine bağlamaya çalışıyorum usb portları çalışmıyor monitörden portları aktif falan mı etmem gerekiyor
  5. M

Yeni Topladığım Sistemde Bios sorunu

Yeni sistem topladım montajını yaptım bios update'ini yaptım windows'u kurdum ama ramlerim 3200 mhz yerine 2400 mhzde çalışıyor biosta advanced kısmına giriyorum bios ingilizceden bir anda çinceye dönüyor
  6. M

sistem montajlarken bios update konusunda yardım

daha önce hiç sistem montajı yapmadım o yüzden topladığım sistemi bir bilgisayarcıda montajlatmaya karar verdim format falan atacak mıyız diye sordular bende windows kurmanıza gerek yok onu ben kendim yaparım sadece bios update yapsanız yeter dedim bilgisayarcıda en büyük iş zaten o dedi...
Geri