Arama sonuçları: *

1. Zørba

Oyunlarda pc takılıyor tam verimlilik alamıyorum

Ara sıra donma oluyor Bunun işlemcinin yetersizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum O yüzden Xeon 1230v2 sipariş verdim sizce sorun çözülür mü? Sistem GTX970 i5 2400
  2. Zørba

GTX 970 destekleyecek LGA1155 işlemci önerisi darboğaz

Aktif i5 2400 kullanıyorum Darboğaz yapıyor i5 3550 düşünüyorum sizce bu sorunu çözer mi
  3. Zørba

PC’m Oyun Esnasında Takılıyor Tüm Testleri Yaptım Sizce Neden?

Ani fps düşüşleri yaşıyorum Sorunun nerede olduğunu çözemedim 1719132711 1719132823 Furmark
  4. Zørba

Monitörün arkasında cız diye ses geliyor Bu durum normal mi ?

BU Videodaki gibi, Teknik servisten geldi Monitör 1 hafta öncei Güç Kablosunu çıkarınca susuyor
  5. Zørba

Furmarkta Rx580 sorun

https://streamable.com/pzz5fx Lol oynuyorum fullscreende ful bu hatayı almıyorum pencerede problem olmuyor
  6. Zørba

Monitörümde akıl almaz bir gürültü ve yeşil ekran karıncalanma vesayet herşeyol

Az önce masaüstünde takılırken bir şey yoktu ekran kartını yeni aldım bu arada, kasada şu sesler çıkıyor https://streamable.com/f3zf6u
  7. Zørba

Ekran kartı değiştirdim oyundayken ekran kapanıp açılıyor tıkdiye ses geliyor

arkadaşımdan aldım loldeyken oyun gidiyor tık diye ses geliyor bi ara ekran karıncalandı falan https://streamable.com/5s5qk5
  8. Zørba

Televizyonu ikinci monitör yaptım Çerçevesi yüzünden simgeler gözükmüyor

ne yapmalıyım Çerçevesi kalın simgeler çerçevenin dışında kalıyor ölçeklendirebilir miyim?
  9. Zørba

Ekran kartı + CPU kullanimi çok fazla nedeni nedir?

Discordda yayın açıyorum gpu %50 çıkıyor dc etkinliklerine katılıyorum (satranç) CPU %35-40 çıkıyor Zero Hour girdim 3-4 defa mavi ekran yedim oyun GPU %100 kullanıyor Arkadaşım aynı oyunda %60-70 kullanıyor şimdi loldeyim 45 GPU 15 CPU alıyor mesela neden böyle değişik sonuçlar alıyorum ? PC...
  10. Zørba

Bir sorun oluştuğundan Pininiz Kullanılmıyor

Tıklayom store da uygulama aransin mı diyor evet diyom olmuyor
  11. Zørba

Çözüldü✓ Userbenchmark Ekran Kartını Yanlış Gösteriyor

RX 580 8GB Kullanıyorum 1663792795 Şimdi Fark Ettim SSDmde Yanlış A2000 Kullanıyorum
  12. Zørba

Harddiskler Gürültü Yapar Mı? İkinci El Bir Harddisk Ne Kadar Sağlıklı Olur?

Harddisk alırken nelere dikkat etmeliyim ikinci el Seagate 1tb 300 lira buldum mesela elimde Hitachi ilk defa gördüğüm bir marka güvenilir midir?
  13. Zørba

KASA RGB Çalışmıyor MSI

MSI MPG GÜNGNİR 110M var RGB tuşu çalışmıyor.
  14. Zørba

Bu sistem nasıl ikinci el

3300 yazmışlar değer mi ikinci el İşlemci kasa anakart garantili
  15. Zørba

Gamepad Önerisi PC....

100 TL Civari
  16. Zørba

Xbox Game Pass Yanlıslıkla X Tıkladım

%70 oldu forza yanlıslıkla x İşaretine tıkladım yuklemedı ne yapmalıyım Yükle Dedim Baştan Başladı Saçmalık 1618134277 bu bilgisayara tıkladıgımda hala Depolaması duruyor
  17. Zørba

Xbox Game Pass Çevrimiçi sorunu

Çevrimiçi Çok Oyunculuya erişmek için Çevrimiçi izinlere sahip bir hesaba giriş yapmalısın uyarısı alıyorum ne yapmalıyım
  18. Zørba

İninal Telefonsuz Şekilde para yatırma

Xbox Game Pass Alacağım Telefon arıza çıkardı kartın içinde gereken para mevcut Game Pass alabilir miyim? Alamıyorum diye biliyorum telefondan doğrulama istiyor çünkü.
  19. Zørba

Xbox Game Pass İNİNAL

ININAL ile XBOX Game Pass üyeliği (PC) alınabiliyor mu? Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi sıkıntı yaşıyor bu konuda.
  20. Zørba

Ekran Kartı Kullanımı Anlık %100 Oluyor

Ne Yapmam Lazım Masaüstündeyken Bile Oluyor
Geri