Arama sonuçları: *

1. TyQuit

Mavi ekran hatası yardımınız lazım :)

Merhaba bir çok kez bu forumda konu açtım birçoğunuda çözüme ulaştıra bildim amma bi mavi ekran hatalarında çözüme ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz bilgisayarımı daha yeni servise yolladım mavi ekran yüzünden bir şey bulamadılar yaptılar geri geldi gene mavi ekran yedim lütfen yardımcı...
  2. TyQuit

Mavi Ekran (Minidump)

Merhaba ben uzun süredir çok fazla olmak üzere mavi ekran alıyorum sıkıntının windows ta olduğunu düşündüm ancak 2 kere usb den format atmama rağmen düzelmedi ram ler sıkıntılıdır dendi 2 kere detaylı tarama yaptım ancak genede ram lerde de bir sıkıntı göremedim ardından depolama biriminde dir...
  3. TyQuit

Coler master MasterGel Pro Nasıl ?

Merhaba ben bilgisayarımın termal macununu değşitireceğim ve kararsız kaldım, Donanım arşivinin videosunda da olan Coler master mastergel pro yu almayayı düşünüyorum sizce almalımıyım ? (Ekran kartının da değiştireceğim termal macunun bu arada) İşlemcim = Ryzen 5 3500X Ekran kartım = GTX 1660...
  4. TyQuit

Mavi ekran sorunu DUMP dosyaları Mevcut

Merhaba Uzun süredir mavi ekran alıyorm sebeplerini hakında bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz DUMP dosyalarını alt tarafta veriyorm şimdiden teşekkür ederim. Dump : https://s6.dosya.tc/server/fkm2vv/Dump.rar.html Sistem R5 3500x GTX 1660Süper 2XBALLİSTİX 8gb 3200MHZ DDR4
Top Bottom