Arama sonuçları: *

1. A

Laptopum siyah ekranda kaliyor

Merhabalar Acer nitro 5 laptop um var garantisi biteli 4 ay oldu Masadan kalkicakken kablosuz kulaklık olan kulak içi kulaklık klavyenin olduğu yere doğru bıraktım ve odadan çıktım şimdi geldiğimde ise ekrandan hiç görüntü alamıyorum neden olabilir ?
  2. A

144 Hz. monitörde 90 fps sorunu

Merhaba laptop i5 10300h + 1660ti + 16 gb ram +480 gb ssd var Oyun içinde fpsler bu şekilde youtubedan araştirdığımda ise 180-220 arasında alan var oyun içinde laptoplar ayni tek rami farkli 2x8 onunki benimki 1x16 onun dışında ayni bir ram ile 100 fps yakin nasil oynuyor yardımcı olursaniz...
  3. A

Bilgisayar wifi yi görmüyor

Telefonda wifi var ama PC de yok ne yapabiliriz.
  4. A

Oyuna giremiyorum durduldu hatasi

Cs 1.6 oynamak istiyorum zaten tek onu kaldiriyor ama ekran sürekli boyle kaliyor ekranda mouse imleçi yuvarlak olarak donuyor 10 saniye sonra cs 1.6 durduruldu diyor bilen varsa yazabilirmi lütfen ya çözmek istiyorum
  5. A

Türknet internet drop sorunu

Herkese Merhaba daha dün türknet e geçtim telefonda hiz sıkıntısı yok alabiyorum 30 25 mgbs hiz ama bilgisayara gelince baglaniyorum oyuna derse google falan vs girerken drop giriyor yani 20-200-20-200 ms sürekli boyle gidiyor cok can sıkıcı bunun cozumunu bulamadim yardimci olursaniz sevinirim...
Geri