Arama sonuçları: *

1. L

PC AÇILINCA ELEKTRİKLER GİDİYO

beler arkadaş pc aldı gaemgarajdan fişe takıyo açıyo şarteller atıyor sorun ne acaba
  2. L

pc masaüstünde sıkıntı var ne olduğunu anlamadım

arkadaşlar bugün olan bişey pc de sol altta windows arama yerine tıklayamıyorum yani tıklıyorum ama bir işlem gerçekleşmiyor.mesela şimdi farkettim masaüstünde ki bu bilgisayara tıklıyorum bir saate açılıyor ama google vs. oyunlarda falan hiçbir sıkıntı yok nedeni nedir acaba bilen biris i varsa...
  3. L

Pc açılırken amerikan megatrends çıkıyor nedir bu?

Arkadaşlar 5 saat önceye kadar birsey yoktu 5 saat önce pc den kalktım 22 30 gibi kardeşim girdi ve 23 45 gibi çıktı sonra pc ye ben oturd ve açtım pc yi her zaman 2 kez fanlar full yükte çalışır ve acilirdi lakin bu sefer 1 kez full yüke girip hemen sustu ve bu ekran çıktı karsima Ekran çıkıyor...
  4. L

PC ekran gitti

Arkadaşlar kardeşim görev yöneticisinden ram yiyen şeylerin çalışmasını sürdürürken windows gezgini çalışmayı durdur yapmış ekran siyah oldu ne yapmam lazım
  5. L

gpu cpu kullanımı az olması sıkıntı yaratır mı

arkadaşlar lolde gpu cpu kullanımlarım 30 35 civarlarında sıkıntı mı yoksa böyle mi olmalı (very high da oynamıyorum ) amd 3500x 1660 super
  6. L

Kac paraya mal olur sizce?

Arkadaşlar laptop un camı kırıldı şimdi teknik servise verdik iç camida kırılmış dedi 650 TL dedi sizce uygun mu
Geri