Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

ECS H81H3-M7 UEFI Anakart ve HD 6850 Non-UEFI ekran kartı sorunu

Merhabalar. Uzun zamandır böyle bir sorunla karşılaşmıyordum birkaç deneme yaptım fakat olumlu sonuç alamadım. ECS H81H3-M7 Anakarta HD 6850 taktığımda sistem açılıyor fakat hiç görüntü gelmiyor. UEFI bioslu farklı bir ekran kartı ile H81 görüntü veriyor,Farklı bir anakart ile de HD 6850 görüntü...
  2. MuratTheFounderOfGariban

Mavi Ekran Minidump dosya analizi yapar misiniz acil

https://s5.dosya.tc/server5/umiku7/Yeni_WinRAR_archive.rar.html Minidump dosyası yukarıda. Sorun neyden kaynaklı ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
  3. MuratTheFounderOfGariban

Teknoloji aşıkları tarafından merak edilen sorular

Başlıktan belki tam olarak anlamamış olabilirsiniz ama okumaya başladığınızda anlayacağınıza eminim :) Hadi başlayalım 1.Hiç bir PSU bomba gibi patlamaz. Bir PSU'nun bomba gibi patlaması için özel bir çaba sarfetmedikce PSU'nuz patlamaz.(Fazladan voltaj vermek,arkasındaki kırmızı switchi...
  4. MuratTheFounderOfGariban

EKRAN KARTI, SİSTEM KASADAYKEN ÇALIŞMIYOR, UZAY SİSTEMDE ÇALIŞIYOR!

4 5 Gündür çalışan sistem dün patlak vermisti. GTX 1070 ekran kartını çıkarıp rx560 takınca calisiyordu. Daha sonra başka bir anakarti uzay sistem çalıştırıp ekran kartını anakarta taktim ve çalıştı. Daha sonra o anakarti diğerinin yerine takip ekran kartını monte edince yine çalışmadı ! Sizce...
Top Bottom