Arama sonuçları: *

1. tayurak

BIOS reboot hatası aldım

Cumartesi günü bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılmadı farklı bir prize takmayı farklı bir güç kablosu kullanmayı tüm parçalarını çıkarıp temizleyip tekrardan yerine koymayı (BIOS pili dahil) bypass ederek açmayı tek tek denedim fakat bildiğin kasaya elektrik akımı gelmiyordu üç gün boyunca...
  2. tayurak

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Dün sıvı soğutucumun gelmesi ile montajını yaptım montajı yaptıktan sonra BIOS a girip değerlere baktım ve değerler gayet iyiydi, bir kaç fan ayarı yaptım fakat vazgeçtim. Son olarak BIOS da çıkmadan önce İnfinity Fabric Frequency and Dividers kısmı vardı RAM yerinde onu 2000MHZ den 2400 MHZ e...
  3. tayurak

Çözüldü✓ Windows 10 MEMORY_MANAGEMENT hatası

1-2 ay evvel mavi ekran hataları alıyordum ve bunu çözdüm fakat tekrar almaya başladım bu sefer MEMORY_MANAGEMENT hataası alıyorum. Yeni SSD alıp yeni kurulum yaptım ondan mı kaynaklı bilmiyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakacağım, yardımcı olur musunuz? Minidump zip dosyası @Emmree
  4. tayurak

Bilgisayarın resetlenmesi

Sistemi alalı çok olmadı oyun oynarken bir süre sonra kendi kendine kapatıp açıyor bilgisayarı sebebini bilmiyorum. Her seferinde olmuyor ama arada yapıyor böyle, oyun oyarken kapanacak diye korkuyorum artık. Nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyede bulunur musunuz. sistem: 4060ti 8gb 2x16 32 gb ram...
  5. tayurak

Çözüldü✓ Windows 10 "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

Bir kaç gündür oyun oynarken mavi ekran hatası alıyordum bu seferde masaüstündeyken vermeye başladı (çift monitör yaptığımdan beri böyle ) Ryzen R5 7500F 4060Tİ 8GB 32GB RAM (2x16) Minidump zip dosyası PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ve Memory management hatası da verdi 1696532844 win 11 e...
Geri