Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

Nvidia Kayıt Alma Sorunu

Nvidia kullanmaya yeni başladım. Geçmiş kayıt almak için aktif kayıtı açmak gerekiyormuş. Fakat bu ciddi anlamda fps düşüşüne sebep oluyor. Amd gibi kısayol ile sürekli geçmiş birkaç dakikayı kayıt alma yöntemi var mıdır? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. ImPencıl

Çözüldü✓ Isı Değerleri Normal mi?

RDR2'de ısı değerleri fotodaki gibi. Birkaç derece inip çıkabiliyor. Normal mi fazla mı bilemedim. GPU: MSI GTX 1080 CPU: İ5-12400F - Stock Fan
  3. ImPencıl

Oyunlarda Anlamsız FPS Düşüşleri

Valorant, 13th friday gibi oyunlarda gereksiz fps düşüşleri oluyor. Ekran kartım %99 civarı kullanılıyor fakat olması gerekenden daha serin çalışıyor. Atıyorum 13. cuma grafiği fazla kullanan bir oyun, ayarları yükseğe alsam bile 56-57 derecede çalışıyor ki RX570 fazla voltaj alan ve sıcak...
  4. ImPencıl

Genel Anlamda Düşük FPS Sorunu

Oyunlarda almam gerekenden daha düşük fpslere sahibim. Bu kanıya izlediğim bir çok videodan ve forumlardan bilgi alarak vardım. Özellikle işlemci kullanımı ağırlıklı oyunlarda düşük fpslere sahibim. ( Valorant vb. ) Mevcut Sistem : A320M-A PRO RX 570 4GB...
  5. ImPencıl

Fivem PC Çökme Hatası

Fivem oynarken anlık olarak bilgisayar donuyor. İmleç dahil hiçbirşeyi kontrol edemiyorum. Daha sonra AMD Wattman hatası veriyor. Bu hata bilgisayardaki bütün bileşenler ile ilgili olabileceği hakkında bir bilgi edindim. Araştırdığım yerlerdeki sunulan çözümleri denedim fakat net çözüm olmadı...
  6. ImPencıl

AIDA64 Disk Sıcaklığını Göstermiyor

AIDA64 programında disk sıcaklıkları görünmüyor. Çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  7. ImPencıl

Bios'tan HDD Seçiyorum Yine de ''Reboot Boot Device'' Hatası Alıyorum

Yaklaşık 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. PC açtığımda reboot boot device ... hatasını alıyorum. Biostan ilk görmesi gereken diski seçtim. Fakat her kapatıp açtığımda yine aynı hata geliyor. Her açtığımda mecburen Boot Menü'ye girip diskimi windows olarak başlat diyorum. Ancak öyle açıyorum. HDD...
  8. ImPencıl

%100 Disk Sorunu Ve Fivem Drop Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Ben kendime yakın zamanda bir sistem topladım. HDD hariç her şeyi sıfır aldım. Fakat şu an bazı oyunlarda %100 disk sorunu ile karşılaşıyorum. Bu %100 disk sorunu bilgisayarı ilk açtığımda da yaklaşık 5-10 dakika sürüyor. Normalde 70-80 FPS alırken ani droplar oluyor ve 10...
  9. ImPencıl

Pc Kendini resetliyor, ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar merhabalar. Yıllardır kullandığım ve en ufak sorun yaşamadığım bilgisayarımda büyük bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarımda hafif donmalar vardı ve aıda64 programı ile parçalarımı kontrol ediyordum. İşlemcimin yük altında değilken 80-90 derece olduğunu gördüm. Daha sonra bilgisayarım...
Top Bottom