Arama sonuçları: *

1. grimlex

Mavi Ekran Sorunu Format Atamıyorum

selamlar arakdaşlar her gün açtığım gibi bilgisayarı açmak istedim ve açtığımda mavi ekran veriyordu hata kodu resimlerde mevcut.Hiçbir şekilde açamadım.Bende format atmaya karar verdim.Bi tane flash belleğe kurdum windows şimdi format atacaktım ama ne boot menüsü nede biostan atamadım.Flashı...
  2. grimlex

Elektronikten anlayanlar bakabilir mi ?

Arkadaş elimde bi mouse var markası logitech g600 .Yan tuşları sensörü tekerleği sıkıntısız çalışıyor.Fakat sol tık,sağ tık,ekstra olan diğer tık,tekerlek tuşu ve dpı ayarlama duşlarının hiçbiri çalışmıyor.Tuşları değiştirdim problem yine devam etti.Kablosunuda yeniledim.Sıkıntı hale devam...
  3. grimlex

Bilgisayarım Kaç Tl eder ?

Arkadaşlar bilgisayarımı 1-2 aya satmayı düşünüyorum.Sitelerde gezindim ama eşdeğer bir sistem bulamadım.Fiyat bilenler için buraya yazıyorum. Sistem Özelliklerim İşlemci: Amd Ryzen 1200 Af İşlemci Fanı: Silver Stone Kule Tipi Soğutucu Anakart: Msi A320m-A Pro Ekran Kartı: Palit Gt 1030 2 gb...
  4. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

Elimde uzun süredir yatan bir laptop var.Önceden biraz kurcaladım ama yapamamıştım.Sorun şöyle oldu 2 sene önce falan bilgisayara ssd aldık.Taktik iyi hoş.Format attık.Windows geldi sonra ya kendi kapandı ya biz kapattık.Bir daha açılmadı.Yani bozulma sebebinide anlayamadık.Açma tuşuna basıyosun...
  5. grimlex

Yazıcı Kesik Yazma Sorunu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Yazıcıdan bir şeyler çıkartmak istedim.Resimin 1-2 cm sini yazıp kağıdı atıyor sonra diğer altığı kağıda diğer 2cm yazıp atıyor böyle böyle kesik kesik yazıyor 1 sayfaya yazmıyor.Herhangi bir ayarını ellemedim tek safya yazdır yazıyor sıkıntı neyden kaynaklı olabilir...
  6. grimlex

3D Yazıcı Donma Sorunu

Dostlar selamar bıktım artık bir sürü sorun yaşamaktan.Dün yamuk baskı alıyordum.Sorun çözüldü.2 baskı aldım mis gibiydi.Sabah kallktım baskı almaya çalışırken 1.dk sinde yazıcı kitleniyor.Baskıyı durduramıyorum arkadan kapatmam gerekiyor.Kontrol ettim tıkanıklık falanda yok iyice temizledim...
  7. grimlex

3d Yazıcı Yamuk Baskı

Selamlar dostlar, Ender 3v2 yazıcıya sahibim.Önce dandik bir filamentim vardı.Yapışmama sorunu vb vardı.Kaliteli filament aldım esun marka.Hangi ısı değerinde güzel baskı alıyor diye ısı kulesi baskısını aldım.Sıkıntı çıkmadan bastı.Ardından silindir bir parça denedim ve birde orta halli...
  8. grimlex

Bilgisayardan ve 3D Yazıcıdan Elektrik Çarpıyor

Dostlar selamlar,Bilgisayarımın kapak vidalarından monitörün altından ve 3 d yazıcımdan elektrik çarpıyor.Prizleri kontrol ettim herhangi bir sorun yok yani yazıcıyı direkt prize bağladığımda hiç çarpma yok kontrol kalmeylede elektrik gözükmüyor.Fakat 3 tane ara kablo var 3 ara kablo var 3 ünde...
Top Bottom