Arama sonuçları: *

1. mrhamsi

Pc oyun açmıyor hoparlör de çalışmıyor

Arkadaşlar dün gece cs oynadım pc açık bırakıp yattım şimdi başına geçtim kapattım ve yeni m2 ssd mi taktım 2. M2 olarak şuan pc nin hoparlörü de çalışmıyor (monitör) oyun da açmıyor ne yapmalıyım
  2. mrhamsi

Csgo da bu işaret ne anlama geliyor

Bu kırmızı rakam ne anlama geliyor ve ufak depolar oluyor bununla mı ilgili
  3. mrhamsi

Sistemin driverlarını kurmak

Arkadaşlar amd sistem topladım 7500f ve 9060xt driver kurulumu yapacağım Windows’un güncellemeleri denetlesini yaptım amd software de yükledim başka ne yapmama lazm
  4. mrhamsi

Yeni sistem çalışmıyor

Arkadaşlar kablolamayı youtube dan baktım ve kitapçıklarda dediği gibi yaptığımı düşünüyorum ancak güç tuşuna basınca ne fan ışıkları yanıyor ne fan dönüyor sadece kulu tipinin led ekranı yanıyor ne yapmalıyım ve neyi yanlış yaptım
  5. mrhamsi

Kablolamasını yaptığım sistem çalışmıyor

Arkadaşlar 2 saattir kablo takıyorum ama sistemde ne arg ler yanıyor ne fanlar dönüyor ne yapmalıyım sadece kule tipinin led ekranı yanıyor
  6. mrhamsi

Toplama sistemde ilk yapılması gereken nedir

Arkadaşlar sistem topladım ilk olarak ne yapmam gerekir parçalar elimde birleştirmedim de ve depolama olarak laptopumda ki fazla m2 yi kullanmak istiyorum ekran kartı yok sistemde diğer bileşenler mevcut tabi bi yol haritası çizer misiniz
  7. mrhamsi

Bios performans kaybına sebep olur mu

4. Yılında olan afet laptopun var ne aldığımda nede sonrasında herhangi bios ayarı güncellemesi yapmadım sizce laptopun oyunlarda ve chrome açıkken obs çalıştırma kısmında kasmasının sebebi olabilir m
  8. mrhamsi

Pc performans kaybııı

Dostlar 2060rtx i5 9. Nesil 16gb ram li laptopun var acer ama inanın tost makinesi kullanıyor gibi hissediyorum kendimi felaket fps stopları yaşıyorum ve oyunları adam akıllı oynayamıyorum sebebi nedir acaba
  9. mrhamsi

Bios advenced ayarları

Arkadaşlar biosuma girdiğimde advenced kısmına geliyorum fakat hiç seçenek yok normalde seçenekler olması gerekirdi tek yazanlar Intel vtx enabled İntel vtd enabled Ne yapmam gerek
  10. mrhamsi

Ram mhz değiştiremiyorum yardım

Biosu nette arattım ama herhangi çözüm videosu bulamadım var mı yardım edebilecek birisi
  11. mrhamsi

Ram yükselttim oyuna drop giriyor

Arkadaşlar 4x2 den 8x2 ye geçiş yaptım 4x2 deyken fazla takılmayan oyunlar 8x2 de ufak ufak takılma kasma yapmaya başladı neyden olabilir acaba
  12. mrhamsi

pc siyah ekran sorunu

pc yi açtığımda ekran siyah hiç bir şey görünmüyor neyden kaynaklı olabilir veya çözümü ne olabilir yardım lütfen
  13. mrhamsi

pc kendisini kapatıyor acil yardım

arkadaşlar w7 den w10a yükselttim pc mi ssd aldım onun için w güncelemeleri yaptı ancak 1 tanesi hariç bu dosya %100 ounca pc kapanıyor sanırım actığımda yine %20 den devam ediyor bu durumu nasıl düzeltebilirim
  14. mrhamsi

pc oyunlarda kasıyor

arkadaşlar cs üzerinden örnek vereyim öncelerde hiç kasmayan oyun artık smoke yakınlarında ve öldüğümde drop gibi bişey oluyo ve kasıyo diğer oyunlarda aynı durumdayım bunun sebebi nedir gta5 de aynı durumda mesela önceden orta ayarlarda akıcıyken şuan lowda hafıf kasmalar mevcut sebebi nedir...
Geri