Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

Çözüldü✓ Win 11 SSD Değişimi Yapınca Lisans Gitti.

oem lisans almıştım ama ssd değiştirince windowsu etkinleştir yazısı geldi. tekrar lisans almam mı gerekiyor?
  2. NaberlaneNEsbAtUr

ssd değişimi nasıl yapılmalı?

yeni ssd aldım eskisini formatlayıp yenisine usb ile win11 kuracağım eskisini nasıl sıfırlayabilirim ve nelere dikkat etmeliyim? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. 1702149810 anakartımda tek ssd slotu var.
  3. NaberlaneNEsbAtUr

sys fan ayarlanmıyor

fan 3 pinli anakarttaki 4 pinli sys fan yuvasına taktım ne biostan ne de msi centerdan ayarladığımda işlemiyor. anakart: msi b450m-a pro max. 1695815718 hep full hızda 1500 rpm de çalışıyor yardı. edenlere şimdiden teşekkür ederim.
  4. NaberlaneNEsbAtUr

144HZ ALINCA SİYAH EKRAN

merhaba yeni monitörüm geldi ancak nvidia dentim masasından 144hz seçeneğini seçtiğimde görüntü gitti monitöre bağladığım zaman görüntü geri gelmiyor geri 120hz e düşürmek istiyorum ancak yapamadım görüntü gelmediği için. laptop olduğu için monitörden çıkarınca laptopun kendi ekranı geliyor ama...
  5. NaberlaneNEsbAtUr

WİFİ SÜRÜCÜSÜNDE SIKINTI VAR LÜTFEN YARDIM (wifi yok)

pc yi açtığımda wifi simgesi gitmişti sonra aygıt yöneticisine baktığımda ağ bağdaştırıcılarında wifi adaptörünün yanında ünlem var güncellemeye çalıştım düzelmedi internet sitesinden de güncelledim yine olmadı yardım edebilecek var mı 1629141578 1629141626
  6. NaberlaneNEsbAtUr

Çözüldü✓ bu gösterge nasıl kaldırılacak ?

ekran kartı sürücülerini güncelledim sonra bi anda valorantta sağ üstte böyle bir şey çıktı nasıl kaldırılacak 1628981901 oyunu kapatıp açınca düzeldi
  7. NaberlaneNEsbAtUr

10dk video 83gb silinmiyor

bir ekran görüntüsü var 10dk ama 83 gb gözüküyor ve silmeye çalışınca hep %0 da kalıyor iptal bile edilmiyor yardım edebilir misiniz
Top Bottom