Arama sonuçları: *

1. eminn_

cas cl5000j terazi bozuldu

işte çalışıyorum tamirciler gelmiyor terazi üst üste etiket basıyor 1 kere yazdır yaptığımda boş etiket yazdırıyor sorunu nasıl çözebilirim ?
  2. eminn_

Valorant'ta Nasıl FPS Nasıl Arttırılır?

1 2 gün bu leptopu kullanmaz zorundayım 5 10 fps ve ya ne kadar etki olursa neler yapabilirim 30 fps alıyorum biraz artsa donma ekran kasması olmasa yeter
  3. eminn_

format attıktan sonra neleri kurmam gerek ?

Sistemim böyle; 10400F, Adata Gammix D30 XPG (8X2) 16GB 3200 MHZ CL16, Asus prime b460 m a , Samsung 970 EVO MZ-V7E500BW, XPG PYLON 550 WATT +80, MSI Mag Forge 100M, hd6870; AOC 23.8'' 24G2U 144Hz 1ms format attıktan sonra neleri kurmam gerek? link ile belirtme şansı olan belirtebilirmi çoğu...
  4. eminn_

bios sıfırladım bilgisayar çalışmıyor

bios pili çıkarttım 5 dk durdum açtım 2 kerede 20 saniyeden fazla tüm fanlar son hızda çalıştı ekran gelmiyor fanlar normale gelmiyor neden böyle ne yapmam gerek sistemim imzada
  5. eminn_

KLAVYE ÇALIŞMIYOR ACİL YARDIM

Tak çıkar yaptım ışıklar yanıyor ama klavye birden gitti hiçbir türlü çalışmıyor shift e basmıştım en son kısayol ile ilgili bişi çıktı yanlışlıkla evet dedim hemen geçsin diye bilgisayarı kullanamıyorum açık şuan Windows dayım sadece klavye çalışmıyor napıcam
  6. eminn_

Chrome google ile yahoo arasında değişiyor

Arkadaşlar delirmek üzereyim 2 sekme açıyorum biri yahoo biri google bi düzeliyor google kalıyor bir gidiyor yahoo kalıyor opera indirdim onu kullanıyorumda bunun sebebi nedir ayarlara baktım yahoo vardı sildim hala aynı sorunlar oluyor
  7. eminn_

Sistemime overclock nasıl yapabilirim ve parçalarım destekliyor mu ?

Ben overclock u ömrü azaltıyor sanıyordum performansı daha da arttırıp ve ömrü uzattığını söylediler hangisi dorğu ve eğer doğru ise sistemime overclock nasıl yapabilirim en doğrusunu ? ryzen 3 3100 palit 1660 süper a320m h overclock destekleyen versiyonu desteklemiyor demeyin 8+8 3200 mhz d30...
Top Bottom