Arama sonuçları: *

1. Atius

Bilgisayarımda internet yavaş

Bilgisayarımda internet çok yavaş 500up-100d olması gerekirken 90-50 hatta 9-5 gördüğüm oluyor diğer tüm cihazlarda hız normal fakat bilgisayarımda modemi resetlesem de pcyi resetlsem de anlık max hızı görürken devamında tekrar düşüyor superonline'ı aradım iyileştirme yaptık diyolar ama bir şey...
  2. Atius

Hava soğutucu bilgisayarar zarar verir mi?

Hiç hava almayan odama bunun gibi bir hava soğutucu alıcam, nemlendirme vs gibi durumlar olur mu veya bilgisayara zarar verir mi gibi sorular var kafamda tecrübesi olan var mı? https://www.teknosa.com/preo-rfs19r-hava-sogutucu-p-115190116
  3. Atius

Kablosuz mouse internet ping sorunu

Merhaba, logitech g502 wireless mouse kullanıyorum. Yeni bir laptop aldım. Geçtiğimiz 1 haftadır internetimde sürekli ping olmaya başladı. Ben de mouse wireless'ından olduğunu gördüm. Şu an mouse'u kablolu kullandığım zaman hiçbir ping ya da internette kesilme olmuyor ama mouse'u kablosuz...
  4. Atius

Mouse sağ sol yaparken görüntü pixelleşiyor

Selamlar sistemi aşağıda vericem, oyun oynarken mouse'u hızlı sağ sol yapınca ekrandaki bazı şeyler pixelleşiyor veya çizgiler kare kare oluyor. valorantta yaparken sağ üstteki kill bilgi ekranı bulanıklaşıyor pubgde yapınca karakter ve evler oluyor gtada home ekranındaki menü oluyor kimse...
  5. Atius

Logitech Chat' Bağlanamıyorum.

Amazon üzerinden aldığım logitech g pro x ile ilgili sorunlarım var logitech'e ulaşmam lazım fakat koydukları chatte ne bot cevap veriyor ne de yazdığıma cevap alabiliyorum ve aylardır böyle diğer ürünlerim için de botları da destek ekibi de geri dönüş yapmıyor ne yapmam lazım?
  6. Atius

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x Rx 7700xt drop sorunu

Selamlar sistemimi attım full ayarlarda oynarken fps yüksek olsa da anlık 1 saniye donup gelmeler yaşıyorum bunun nedeni ne olabilir?
  7. Atius

Valorant 500fps ama kasıyor

Arkadaşlar sistemi aşağı yazıyorum valoranttan 400fps altına düşmüyorum 400-600 arası fps ama sürekli bir kasma var monitör linkini de bırakıyorum sebebini bilen var mı? https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-tn-fhd-freesyncadaptive-sync-gaming-monitor_u10261 anakart...
  8. Atius

Monitör Siyah Ekran Kalıyor

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz 2 ay boyunca elimdeki sistemden parçaları da kullanmak üzere ddr5'e geçmek için fırsat buldukça parça alıyorum şimdiye kadar aldığım ve eski sistem kalan kullandığım parçaları aşağıda belirtiyorum. Aldıklarım anakart: asus b650m-a wifi 4399tl işlemci: ryzen 5 7600x...
  9. Atius

MANTIS-6700XT Düşük FPS

Merhaba arkadaşa yeni bir sistem aldık MANTIS-6700XT Windows güncelledik radeon kurduk güncelledik valorantta 190fps üstünü göremiyor her şeyi düşüğe alsak bile ekstra bir kurulum bir şey yapmamız gerekiyor mu sisteme? İşlemci ryzen 5600x yapıldı - Anakart ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) yapıldı...
  10. Atius

Video çekemiyorum/ Geforce Now-AMD

Arkadaşlar selam AMD Radeon ve Geforce Now programları ile oyun geçmiş görüntülerimi kaydediyordum uzun zamandır ama 1 haftadır ne geforce now ne amd ile görüntü kaydı veya tekrarı alamıyorum bildirim de gelmiyor etkileşim de yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı? Diskim boş.
  11. Atius

DisplayPort 165hz Göstermiyor

Az önce defalarca yediğim wattman hatasını tekrar yedim beraber yaşıyoruz zaten 2 senedir arada selam verir geçer. sistemim rx580 8gb ekran kartına sahip asus 165hz 0.5ms monitör kullanıyorum. Bu sefer yedikten sonra bilgisayarı kapattım açtım hz 60a sabitlenmiş 165 arttıracağım yer de yok baya...
  12. Atius

Asus VG278QR 27" 165Hz 0.5ms Titreme Sorunu

1 Ay önce yeni bir monitör aldım ( Asus VG278QR 27" 165Hz 0.5ms ) Monitör çok güzel, iyi, hoş tam performans da alabiliyorum ama bir kaç sıkıntı çıktı başıma. - 144hz ve altındayken sıkıntı yok fakat 165hz yaptığım zaman masaüstünde gezerken, chrome kullanırken, streamlabs penceresi açıkken...
  13. Atius

Ekran Kapanıyor ama bilgisayar açık. ( fan hızlanıyor, ışıklar açık)

Öncelikle konu içersinde argo veya sinirle kurulmuş bir cümleye rastlarsanız şimdiden kusura bakmayın çünkü ben bu allahın belası sorun ile 1 aydır uğraşıyorum. Sorun: Başlıkta belirttiğim gibi, belirli oyunlara girerken (Scavengers) ve belirli oyunları oynarken (ThehunterCOTW"Herhangi bir...
  14. Atius

Ani fps drop - video durdurup başlatır gibi

Selamlar sistemimi en alta bırakacağım, Çok yüksek fps aldığım oyunlar dahil olmak üzere ne oynarsam oynayayım anlık video durdurup başlatır gibi fps droplar yiyorum donuyor ve geliyor. Oyun devam ediyor ekran geri geldiğinde hareket ettiğim yerde oluyorum en bastığım tuşla gidecek şekilde...
Top Bottom