Arama sonuçları: *

1. _berdan_

Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 yardım lazım!

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1K8T32W?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details merhaba, birkaç gün önce amazondan bu laptobu aldım. windows yükleyeceğim attım flasha ama ssd yi görmüyor. vmd kapatmak icin biosda ctrl+s yapıyorum ama vmd controller ayarı cıkmıyor ne yapmam lazım?
  2. _berdan_

Çözüldü✓ Wifi adaptör önerisi

Merhaba bilgisayarıma wifi adaptör lazım onerilerinizi bekliyorum(b450m s2h anakart) Çok bilmiyorum adaptörleri ama 200 TL galiba ortalama Wifi la aramda mutfak var uzakta biraz. E spor tarzı oyunlar oynarken falan lag girmeyecek bir şey lazım
  3. _berdan_

Çözüldü✓ Laptop sürücü görmüyor

Merhaba, yeni laptop aldım amazondan freedos ile geliyor, USB ye iso dosyasi yükledim ama ilerleye basınca böyle bir ekran karşıma çıkıyor sorunu tam anlamadım 11. Nesil Intel işlemcilerde extradan bir şey yapmam gerek sanırım Acil yardimci olur musunuz!
  4. _berdan_

Donanım arsivi sistem 4 (CS GO)

Arkadaşlar kısa süre önce donanım arsivi sistem 4 aldım CS go da low ayarlarda 400 FPS alıyordum maç içinde. 3. Girişimde falan ortalama 150 bazen 90 a kadar düştü öz civarlarda FPS aldım. En yüksek ayarlara alınca da aynı FPSleri alıyorum. Driverim guncel bios update imi yaptım ram frekanslarim...
Top Bottom