Arama sonuçları: *

1. Solotov

6500 XT'e drop girme problemi

Arkadaşlar selamlar geçen günlerde eski ekran kartımı değiştirip onun yerine 6500 XT aldım. Bugün eski driveri Guru ile tamamen kaldırdım yenisini kurdum, fakat 2-3 oyunda denedim hepsinde droplar yemekteyim. FPS konusunda hiç bir problem yok. Aklımdaki soru şu monitörümün HDMI girişi yok...
  2. Solotov

Yeni sisteme görüntü gitmiyor

Sistemi arkadaşla dizdik tek tek fanları çalışıyor işlemci fanı da dönüyor ramler doğru işlemci doğru sadece monitöre ekran gitmiyor arkadaşın ekran kartı ile denedik yine monitör açılmadı sonra arkadaşın monitörü ile denedik yine ekran açılmadı sorun sizce ne olabilir?
  3. Solotov

psu ve güç gelmemesi

arkadaşlar herkese iyi forumlar bugün baya mutluydum taki kargolarım gelene kadar. Sisteme ilk olarak anakartı takmaya çalıştım hallettim ama bir kaç vidasını sorunlu taktığımı düşündüğüm için bilgisayarcıya götürdüm be birde psu derdinden kurtulmak için psu yu yanımda götürdüm. şu an sistemimde...
  4. Solotov

Yeni sistem ve eski monitör

Arkadaşlar benim bugün almayı düşündüğüm bir sistem var bu güncel bir sistem içinde 1650 serisi ekran kartı var.Fakat benim monitörüm eski bir monitör alt taraflarada modelini yazacağım.Abdullah abinin bir videosunda dönüştürücülerin her zaman görüntü vermediğini söyledi.Ben dark marka bir...
Top Bottom