Arama sonuçları: *

1. D

Gta 5 kararma sorunu

Arkadaşlar gta yı indirdim kurdum 1080p de oynarken sorun yok ama 2k grafiğe çektiğim zaman sürekli oyunda siyah ekran olup geliyor 1 sn kararıyor 1 sn normale dönüyor sürekli oluyor bu çözümünü bilen varmıdır ? 1612039099 yokmu bileeeeeeen ??
  2. D

Anakart dram ışığı kırmızı yanıyor

Arkadaşlar yeni pc topladım anakartta 4 adet ram girişi var 1 ve 2 ye taktığımda vram ışığı yanıyor ve ekran gelmiyor ama 3. slota tek ram taktığımda görüntü geliyor sizce ram girişlerimi bozuk anakart alalı 2-3 gün oldu daha sistem ryzen 5 3600x ekran kartı rx5600 xt anakart b550 mag tomahawk
  3. D

Windows kurarken siyah ekran kalıyor

Arkadaşlar pc yeni topladım windows kurarken bu şekilde donup kalıyor sorun nedir
  4. D

Psudan gelen kablolar nereye takılmalı

Arkadaşlar diğer kabloları taktım 3 tane böyle kablo kaldı bunların nereye takılması lazım
  5. D

Psudan gelen kablo ekran kartına montaj sorunu

Arkadaşlar resimde iki tane 8 adet pinli var sadece birisini taksam yeterlimi yoksa diğerinide takacakmıyım 2si boş kalacak takarsam
  6. D

Windows 10 u USB ye yüklemek

Arkadaşlar ben şimdi windows 10 indirdim kurulum dosyasını bunu usb ye nasıl atmam gerekiyor sıfır PC ye kurmam için direk setupu atsam oluyormu
Top Bottom