Arama sonuçları: *

1. F

valorantta düşük fps alıyorum

3600x + rx5700xt kullanıyorum valorantta fps im ort 250 olsa yetecek ama başlkarda öyle başlıyor sonrasında 150 130 lara düşüyor ne yapmalıyım en yüksek fps alacağım ayarlar nelerdir
  2. F

MSİ DRAGON CENTER dan klavye rengimi ayarladığım yazılım

klavye rengimi ayarladığım yazılımsal yer dün yaptığım update den sonra gitti. sorum başlıkta önceden gaming gear olan yerlerde mysthic light oluyordu ve başka başka şeyler de oluyordu update den sonra kalktı
  3. F

amd driver ile ilgili

merhabalar amd softwareda ayarlar nasıl olmalı görüntü keskinleştirme gecik me önleyici vs hepsi nasıl olmalı daha önceden bu ayarları sallayıp oyun modunda kullanıyordum fakat yeteri kadar performans almadığımı farkkettim mesela ekran kartı 100 de 70 ini kullanıyor 100 fps veriyordu şimdi 1 kaç...
  4. F

Ddu ile sildim ama kafama takilan sorular

Ddu ile sildim ekran kartini vs. Secip chipset surucusu duruyordur degil mi?
  5. F

Ddu ile 20.7.2 kaldirma

Beyler sabah sormustum sorun olur mu diye ve suan oyunda iken 1 saniye bile olmayan anlik takilmalar oluyor ama sik bir sekilde bunun icin ddu ile 20.7.2 yi silmek istiyorum indirebilecegim bir ddu link i verebilir misiniz bir de nasil yapilacagi merakindayim aydinlatirsaniz sevinirim...
  6. F

Hangi chipset driver i indirmeliyim

Dostlar chipset driver i kisminda uc secenek var hangisini secmeliyim
  7. F

Ekran karti driver indirdim ama goruntu duzelmedi

Beyler ekran karti driver indirdim ama monitorde ekran hala masaustune sigmiyor
  8. F

Chipset driver hakkinda

Windows kurduktan sonra driver lari kurmam lazim degil mi bir tek Ekran kartininkini kuruyorum Chip setin kini nasil kurarim?
  9. F

Beyler montaji yaptim windows kurdum

Windows 10 pro kurdum goruntu ekrana sigmiyor ekran karti driver kurduktan sonra duzelir mi
  10. F

Sonunda yapabildim simdi yapmam gerekenler?

Beyler sonunda basardim sys fan bolumune psu dan gelen bir seyi taktigimizdan olmuyormus... Simdi ne yapmaliyim? Bios girip kontrol ettim her sey tamam Xmp actim 3000mhz yaptim ram leri Simdi windows atip chip set ve ekran karti driver lari mi lazim? Windows nasil atabilirim? Ekran karti driver...
  11. F

Calistiramadigim sistem hakkinda

Beyler sistemi kisa devre ile tornavida ile calistirmaya calistim hafif fanlar donuyor kapaniyor neyden kaynaklaniyor olabilir
  12. F

Sistemi calistiramiyorum

Dostlar yardima ihtiyacim var sabahtan beri ugrasiyorum olmuyor. Sistemimi yeni topladim ama calismiyor yanlis baglanti yaptigimida dusunmuyorum... Ne yapmaliyim? Istediginiz sekilde fotograf atabilirim Ama benim sorunumu cozun lutfen 1595084439 @crazyreign @KaanCK @Abdullah Hacıgül Neyi yanlis...
  13. F

Sistemimi kurdum ama

Beyler sistemi kurdum ama tusa basinca sistem calismadi sizce ne yanlis olmus olabilir nereden fotograf isterseniz atabilirim
  14. F

Beyler bilgisayar asiri yavasladi onerebileceginiz bir uygulama vs. Varmi

Beyler bilgisayar bayagi bi yavasladi acilmasi cok zaman aliyor aciliyor daha sonr oto acilan uygulmalar acilmya basliyor o zamn da bayagi kasiyor nasil hizlandirabilirim formattan baska
  15. F

beyler epic gamesten gta 5 i indirdim fakat açmaya kalktığımda hata veriyor

açıyorum ve verdiği hata şu: Program,VCRUNTİME140.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. ne yapabilirim silmek istemiyorum o kadar bekledim başka yolu var mı yoksa direk tek yol silmek mi
Geri