Arama sonuçları: *

1. Sanflex

SSD değerlerim normal mi ?

Arkadaşlar, 1 ay önceki ssd değerlerim ile şuankiler sizce normal mi? Sol alttaki 2 değerdeki düşüşün sebebi ne olabilir? Son 2 fotodaki test sonuçlarım neden farklı çıktı ikisinide bugün 10 dakika arayla yaptım. Sağlık durumu %100 gözüküyor. SSD: Sandisk SSD Plus 480 GB
  2. Sanflex

AMD Clean Utility Driver Silme

Merhabalar, bu sabah ekran kartı driverını amd clean utility ile silip tekrardan kurulum yaptım. Sonradan öğrendiğime göre, Ahvi ve Raid driverlarını da silebilirmiş diye bir duyum aldım. Bunu nasıl öğrenebilirim? Silinip silinmediğini anlamanın yolu nedir? 1607076818 Ahci* olacak, mobilden...
  3. Sanflex

AMD Hata Raporu Aracı

Arkadaşlar merhabalar, Bilgisayarımın özellikleri aşağıda mevcut. Bazı oyunlarda, özellikle CS:GO oynarken zamanı belli olmaksızın(bazen 2 gün kapanmıyor, bazen günde 3 kere kapanıyor) oyunu alt taba alıyor ve hala oyunun seslerini alabiliyorum mouse click yaptığımda silah sesleri vs geliyor...
  4. Sanflex

RX 5600 XT Ekran Kartımda Furmark Testi için Ayarlar

Arkadaşlar AMD RX5600 XT ekran kartımı test etmek istiyorum. Furmarkı açtığımda testi başlatmadan önceki ayarlarım nasıl olmalı? Kaç dakika bekletmeliyim? Yardım ederseniz sevinirim.
  5. Sanflex

Teknobiyotikten Aldığım Bilgisayarda Yaşadığım Sorun Tespit Edilemedi

Merhabalar herkese, öncelikle uzun bir yazı olabilir şimdiden belirteyim. 25 Eylül tarihinde teknobiyotikten DK-PC-P2XT-M kodlu monitörlü hazır sistem siparişimi verdim. Ben bilgisayarı alırken 500W lık psu vardı içinde, şuan aynı ürüne 750W psu konulmuş. Herneyse problem bu değil, aşağıya...
Geri