Arama sonuçları: *

1. OktayD__

Çözüldü✓ Bilgisayarımda oyunlarda eski performans artık yok

Öncelikle selamın aleyküm Bilgisayarımda özellikle valorantta fps drop yemeye başladım ets forza 4 gibi oyunlarda sıkıntı yok ram artık yetersiz mi acaba diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim sistem özellikleri r5 1600 sapphire rx 580 8 gb 8 gb 3200 mhz ram 450w psu asrock b 450...
  2. OktayD__

Bilgisayar kapanmıyor

İyi günler Başlattan bilgisayarı kapata basıyorum klavye ve mouse ışıkları gidiyor ekrandan görüntü gidiyor ama kulaklık ışığı sönmüyor ve pc kapanmıyor kasa üzerinden kapatıyorum böyle bir şey neden olur Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
  3. OktayD__

Çözüldü✓ Monitörden görüntü aniden gidiyor

Arkadaşlar bilgisayarla oynarken görüntü bi anda gidiyor sinyal yok yazısı geliyor ama arkadan sesler falan geliyor kısacası ses var görüntü yok sorunu oluşuyor yardımcı olursanız sevinirim Bilgisayar resetleyince ekran geri geliyor İyi Akşamlar
  4. OktayD__

Mavi ekran hatasi alıyorum

Arkadaslar bilgisayari temizleyip yerine koydum açtığımda mavi ekran veriyordu çözemedim yardımcı olabilir misiniz
  5. OktayD__

Oyuna girince bilgisayar kapanıyor

Arkadaşlar oyuna giriyorum bilgisayar kapanıyor neden olabilir böyle bir şey
  6. OktayD__

Çözüldü✓ Bilgisayar oyuna girince kapandı

Arkadaşlar valorant oynayacaktım oyunu açtım başlaya bastığım anda bilgisayar kapandı ve açıldı ne zaman valorant girsem böyle yapmaya başladı bir çözüm yolu var mıdır?
  7. OktayD__

Bilgisayar oynarken bi anda kapandı

Bilgisayar oynuyordum bir anda kapandı ve açılmadı bütün parçaları söküp temizledim ama hala açılmadı tahminimce psu gitti ayrıca 80 plus garantisi yok psu'da
Geri