Arama sonuçları: *

1. Hiko335

Pc ilk açılışta kendi kendine kapanıyor.

Arkadaşlar pc ilk açılışta kendi kendine kapanıyor. Dün markası bilinmeyen bir klavye takmışttım acaba o bir sorun mu yarattı neyden olur acaba?
  2. Hiko335

Mavi Ekran Bilgisayar Mavi ekran verdi ve açılmıyor.

Tarama yapmak için kasperskyi açmaya çalışırkrn mavi ekran verdi geri yüklenince hiç duymadığım bir fan sesiyle çalışmaya başladı ve şimdi açılmıyor o yüzden minidump atamıyorum. Hata video .... bir şeydi yardımcı olabilecek biri var mı? 1670747396 Bilgisayarım laptop bu arada konuyu yanlış yere...
  3. Hiko335

Görev çubuğu çalışmıyor ve bilgisayar çok yavaş tepki veriyor

Arkadaşlar görev çubuğuna erişemiyorum ve hiçbir program açılmıyor açılsa da 1 saat sonra açılıyor. Kaspersky bile açılmıyor ne yapmalıyım? 1632507656 Bilgisayarım laptop ve işlemcisi i5 7200u ekran kartı 930mx 12gb ram var. Asus x556u modeli 1632508058 Edit: az önce ekran karardı sonra geri geldi.
  4. Hiko335

Cpu-z ram gözükmemesi.

Cpu-z de 12gb dual channel ram gözüküyor ama spd kısmında 4gb ram var diğer 8gb ram yok. Nasıl öğrenirim ben 8gb rami.
  5. Hiko335

Antimalware service executable çok fazla cpu kullanıyor.

Arkadaşlar windows defenderdan tam tarama yaptım ondan sonra antimalware service executable çok fazla cpu kullanmaya başladı ve kapatamadım sizce virüs filan mı var o yüzden mi böyle oldu? 1617741166 Bazen cpu kullanımı 100e kadar çıkıyor.
Geri