Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Windows kurulumda ne yalmam lazim

Sistem hdd de kueulu şuan ssd aldim ona aktarmam lazım.Ama hdd deki dosyalarinda silinmemesi lazim o yuzden formatta atmak istemiyorum ne yapmam lazim.
  2. Rotangar

Ssd bozuldu sanırım .

Sanırım ssd bozuldu hdd ye kurdumçBozulup bozulmadıgını nerden test edebılırım.
  3. Rotangar

Bu Uyarılar Yüzünden Format atamıyorum

Bu uyarılar çıkıyor ileri diyemiyorum
  4. Rotangar

Windows. kurulmuyor

3 gündür uğraşıyorum pc hata veriyordu.Sonunda çözdüm ama reset te attım.win 11 kurmaya calistim dondu win 10 denedim gene donuyor. Dili falan turkce seciyorum devam et diyorum bu ekranda kaliyor 1 saat bekledim gene boyle
  5. Rotangar

Format Atamıyorum yardım

Atkadaşlar pc durduk yere hata verdi önceki actigim konularda var hata.Ve hiçbirşekilde format atamadim.Biosa girebiliyorum sadece biosdanda reset atamadim.Başka nerden atilabilinir.Kasadaki ufacık reset tuşu bile işe yaramıyor.Reset atsamda aynı ekran çıkıyor.(2 önceki açtığım konu)
  6. Rotangar

Bunu seçersem ne olur (Bios)

Profilimden 1 önceki konuma bakabilirsiniz.Pc hata verdi format dahi atamiyorum normalde ssd ye kuruluydu sistem.Biosda bi yerde hdd seçiliydi orayi ssd yapsammı.
  7. Rotangar

Pc açılmıyor hata veriyor yardım

İnternetteki çoğu kişi bios pilinde sorun vardir dedi ama benim tarih ve zamanım doğru.Alttaki yaziyı çevirince ssd mde hata olduğunu söylüyor pc yide açamıyorum bu ekranda kaldı. 1668959933 Klavyeminde rgb ledinin yarisi çalışmıyor bu uyarı ekranındayken
  8. Rotangar

Pc mi yavaşlatan şey buymuş.Ne yapmalıyım.

Arkadaşlar sistemim r3 3100 1650 super 16gb ram.Ama sistemim son zamanlarda gereksiz kasıyor.Mesela çok ani hareketlerde donuyor(mouse scrolü hızlıca aşşağı yukarı hareket ettirince).Performans kısmındanda bakıyorum işlemci kullanımı %100 e çıkıyor.Sadece youtube açıkken bile yt de...
  9. Rotangar

Kasanın önünü takmasam sorun olurmu

Böule kalsa sorun olurmu
  10. Rotangar

Pc yi temizliyorum yardım

Pc temizlicem fanlara falan süpürge tutucam.Yan yatirdim kasayi altta asiri derece de toz var.Guc kaynaginin altinda ne yapayim bunu.
  11. Rotangar

Çözüldü✓ Acil yardım lazım Hdd hakkında

Pc nin kendi depolaması 480gb.1 tb lik harddiskim var birde.Harddiskteydi birçok şey.Yazılım için ayrı bir depolama birimi oluşturayım dedim.Daha önceden oluşturdğum 30gb lik alan vardı.Özellikler dedim bu sistemi kaldır dedim.Komple hitti hdd gözükmüyor.İçindekilerde gittti.Ne oldu tam olarak...
  12. Rotangar

Bilgisayarım çok yavaş

r3 3100 gtx 1650 super 16gb ram sistem gayet güzel ama son zamanlarda çok donmaya başladı.Mesela arada chrome bile açarken bekletiyo.Valo giriyorum her harekette donuyor(zıplama silah çekme v.b)
  13. Rotangar

Bilgisayarım ne kadar eder ?

Ryzen 3 3100 Asus Prime b-500 plus Corsair vengance 8x2 =16gb 3000mhz ram Msi gtx 1650 super gaming x Sandisk 480gb ssd plus(500 e 400 civarı okuma yazma) 1tb hdd seagate barracuda Frisby venom kasa psu içinde 80+ 550wat olması lazım Rampage sector mouse Gamepower mihawk kulaklık Logitech...
  14. Rotangar

Sistemimin fiyatı nedir ?

Ryzen 3 3100 Asus Prime b-500 plus Corsair vengance 8x2 =16gb 3000mhz ram Msi gtx 1650 super gaming x Sandisk 480gb ssd plus(500 e 400 civarı okuma yazma) 1tb hdd seagate barracudaFrisby venom kasa psu içinde 80+ 550wat olması lazım Rampage sector mouse Gamepower mihawk kulaklık Logitech...
  15. Rotangar

Harddisk yerine ssd takamak.

Benim baya eski bir casper laptopum var.Hdd takılı 5200rpm 320gb 2.5" boyutunda.Onu çıkarıp samsung evo 870 takabilirmiyiyi.Uyarmı?
  16. Rotangar

1 ve 9 tuşu basmıyor

Logitech g513 klavyem var numarik rakam kısmında 1 ve 9 çalışmıyor(rgb ler çalışıyor).Aldığımız yere gittik ve orda bir kasaya bağladılar bay baya çalıştı.Eve geldim kabloların yerini deistirdim falan genede duzelmedi.Ama şifre girme ekranında yazıyor bilgisayarı açınca yazmıyor.
  17. Rotangar

Nvidia denetim masası hz sorunu

Ben 144hz 1ms 1080p monitor aldım.Hdml kablosu ile sisteme bağladım.Nvidia denetim masasında 120hz e alınıyor maximum ve monitor ayarlarındada gözükene göre 1080p 120 hz kullanıyor.Hdml ile bağladığım için olabilirmi ?
Top Bottom