Arama sonuçları: *

1. U

6 Aydır Çözülemeyen Reset Sorunu

Merhaba bilgisayarımı toplayalı 7 ay oluyor ve bilgisayarı kullanmaya başladıkran 3 hafta sonra reset atmaya başladı araştırmadığım ve uygulamadığım şey kalmadı. Artık geriye kalan tek şey parçaları değiştirip tek tek denemekti 3 bilgisayarcı baktı ve sorunu çözemedi. İzmirde yaşıyorum bu...
  2. U

Sata ssd boot menüsünde görünmüyor

Arkadaşlar windowsu kuracağım. anakartım msı b550. Advence modda storagede samsung sata ssdim gözüküyor ama boot menüsünde göremiyorum. Windows disk seçme penceresindede göremiyorum ne yapmam gerekiyor
  3. U

İzmirde Bilgisayarcı Önerebilir misiniz?

Beyler grubada sorunları yazmıştım hiç bir şekilde çözüm bulamadım. Kasayı birine göstermem gerekiyor önerebileceğiniz bir yer var mı?
  4. U

Bilgisayardaki Restart Sorunu

Arkadaşlar bilgisayarımı toplayalı 4 hafta oldu topladım ettim biosu windowsu falan herşeyini hallettim. Bütün testleri yaptım furmak ssd testi falan hiç bir sorun yoktu. Son 4-5 gündür bilgisayar kendine restart atmaya başladı ısı değerlerimi kontrol ettim afternurner ile oyunlarda ve ısınmada...
  5. U

Bilgisayar Sürekli Restart atıyor

Arkadaşlar merhabalar öncelikle belirtmem gereken sistemsel olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum bütün psu bağlantılarına rame ekran kartına baktım. Ama hala restart vermeye devam etti bilgisayar. Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatası alıyorum. ne yapmam gerek görüntü paylaşıyorum.
  6. U

Bilgisayar Reset Atıyor

Arkadaşlar merhaba rtx 2060, r5 3600x, b550 anakart, corsair 8x2 ram var. Isı değerlerim genellikle düşük zaten valorant ve gta 5 oynuyorum. Bilgisayar saçma bi şekilde kendine reset atıyor oyundayken. 3 hafta oldu topolayalı yeni olmaya başladı sorun nedir sizce?
  7. U

gpu cpu sayacını nasıl açıyoruz?

Merhaba arkadaşlar. Görüntüsünü attığım sayacı oyunlarda nasıl açabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  8. U

Ssd format atamıyorum yardım

Arkadaşlar bilgisayar bilgim fazla olmadığından. Farkedemeden sata ssdye kurmuşum windowsu. Klonlayıp bios ayarlarını fakan yaptım fakat Sata ssdme hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Çevrimiçi olan başka bir disle imza çakışması olduğundan disk çevrimdışı diyor içindeki komple nasıl silebilirim?
Top Bottom