Arama sonuçları: *

1. Trabzonlu

Ryzen 5 5600 stok fan sorun olurmu

Eczanede kullanılacak Ryzen 5 5600 ve gtx 1650super sistem işlemciyi stok fan ile kullansam sorun olurmu Tahmini olarak %40 50 yükte olur Google vs
  2. Trabzonlu

Yanlış açıldı konu boş

Boş konu
  3. Trabzonlu

İmzamdaki sistemi dağıtıp am5 toplamaya değermi

İmzamdaki sistem
  4. Trabzonlu

işyerine pc toplayacağım yardım lazım

Eczanede kullanılacak google sadece iş için 2.el sistem bakıyorum ama amd athlon vs vs almakda istemiyorum basitinden ryzen3 3100 kullansam olmazmı fazlamı kaçar ekran kartı almasam ryzen3 3100 kendi başına görüntü verirmi ekran kartı almam gerekirmi yoksa
  5. Trabzonlu

Pc de performans alamıyorum yardım lazım

Sistem RTX4070 R5 5600 4X8 gb ram 1080P monitör samsung 980pro m2 ssd bu sistemde genel oyunlarda düşük fps alıyorum ve droplar oluyor bunu geçirmek için ne yapabilirim :; 1 en iyisi am5 geçmek gibi duruyor ama işlemci ve ramleri değiştirecek kadar para harcamak istemiyorum 2 yeni bir m2...
  6. Trabzonlu

Pc normal olarak kapanmıyor

Başlatdan kapatıyorum ekranlar gidiyor ama pc çalışmaya devam ediyor acaba kapanırmı diye bekledim 15-20dk çalıştığıda oldu kapanmadı . Sadece tuşuna basılı tutunca kapanıyor
  7. Trabzonlu

PSU yandı en iyi sayılabilecek psu önerisi

FSP marka psu yandı yeni lazım PSU yandı en iyi sayılabilecek 800W psu lazım tercihen rgbli GOLD ve modüler olsa güzel olur
  8. Trabzonlu

Yeni sistem Gpu Yandı Psu'dan Çat Sesi Geldi Elektrik Gitti

Ne yapabilirim yanık koktu hafif psu dan (FSP BRONZE 80plus 750w)
  9. Trabzonlu

YARDIM LAZIM GÖRÜNTÜ YOK RTX4070

Hocam yeni ekran kartını taktıntan sonra DRAM yanıyor görüntü yok ramlerin slot değiştim silgi vs yaptım herşeyi ama yok 1690822996 @Cihangir hocam varmı yolu
  10. Trabzonlu

Pc kendi kendine sesi açıyor ve rgb ayarı bozuluyor

Mesela rgb leri soluk pembe yaptım kendi kendine 2-5 saniyeliğine bazen fanlar parlaklık full açılıp farklı renk yanıyor ve bu sırada pc sesi tamamen açılmış oluyor yardım lazım ----“Bu otomatik işlemden kurtulmanın yolu basit: Öncelikle Denetim Masası'nı açın. " Donanım ve Ses / Ses / Sistem...
  11. Trabzonlu

Çözüldü✓ Işıklar yanıyor ama tepki yok

Bios pili sök tak yaptım -anakartı dün değiştirdim Kablolama kontrolü yaptım Anakart - gpu - kulaklık ışıkları yanıyor
  12. Trabzonlu

Ne kadar eder bu parçalar ?

Asus 1650super Ryzen 3 3100 Garantisi yeni bitti overclock yapılmadı tek tek kaç para eder ?
  13. Trabzonlu

Pc me Ne gibi update yapmalıyım

imzamdaki sisteme ne gibi updateler yapmamı önerirsiniz Bütçe 5K 1650S Rtzen 3 3100 Msi A320 Pro vds 2x8 ram 400w psu 240 + 500 ssd 1tb hdd
  14. Trabzonlu

A320 için ram önerisi

A320 anakart Gtr 1650s Ryzen 3 3100 Ram olarak bir tane 8gb 2400mhz Bir tane 4gb 1800 MHz olması gerek Ama ram sorun yaratıyor bana düşük MHz ve farklı oldukları için Acaba 2x8gb rammi alsam yoksa bir tane 8gb alıp 8+8 olarak 2400mhz den devamı etsem ? 2400mhz çokmu kötü kalır ? A320 2700mhz...
  15. Trabzonlu

Kısa devre sonrası mavi ekran

Seyyar kabloda kaçak oldu sigorta attı ama bağlı olan 2 pcden biri gitti kurtaramıyorum. Formattan başka çare yokmu. Format bir çare olurmu Lütfen az da olsa bilgisi olan yazsın çözmem gerekiyor işyeri bilgisayarı
  16. Trabzonlu

1650S ve R3 3100 12gb ram ile donma

FiveM oynarken arkada steam discord teamspeak3 gta çalışıyor ama oyun düşük grafiklerde olmasina rağmen 60fps bile olmuyor aynı sisteme sahip olanlar 120fps alıyor nasıl iş bu anlamadım yardım
  17. Trabzonlu

Win 10 64 bit anahtar nerden alabilirim link

Önerebilecek varmı
  18. Trabzonlu

2.el pc aldim windowsu ssd ye kuracagim anahtari bilmiyorum

Dediğim gibi 2.el pc aldim windowsu ssdye kuracagim ama windows ürün anahtarını bilmiyorum tek çare crack mi
  19. Trabzonlu

Laptop tada ayni masaustu gibi kendim islemci degisebilirmiyim

Garantisi bitti ve çok yavaş ıslemci değiştirmek gerek şuan masaüstü olsa kolayda laptop hiç değiştiremedim fırsat olmadı bide anakarta göre değişir degilmi ıslemci modeli am4 socket gibi vs.
Top Bottom