Arama sonuçları: *

1. priwchu

GEOMETRİ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar ilk defa sağlam bir şekilde girmek istiyorum.ne önerirsiniz?(temelim çok da sağlam değil, sıfır da değil)
  2. priwchu

D.A'nın ÇIKARACAĞI SİSTEM NE KADAR BANDINDA OLUR?

Arkadaşlar almak istiyorum ancak ne kadar fiyat bandında olur acaba?
  3. priwchu

Mİ BAND 6 İPHONE 11 İLE KULLANMAK

Arkadaşlar kullanılır mı?birde acaba mi band olsun,Apple watch olsun bu aletleri kullandığımzda Bluetooth un sürekli açık kalması mı gerekiyor? 1698948345 Up up
  4. priwchu

Ekran kartının fanlarının değişmiş olması

Arkadaşlar dün 6500 tl ye sistem aldım. Msi b350m anakart 16 gb hikvision ram Ryzen 5 2600 Rx 590 special edition 8 gb 120 James Donkey ssd 300 gb hdd hektech Frisby kasa 600 watt 80 plus Arkadaşlar sizce nasıl?birde ekran kartının fanları değişmiş ancak performans da hiçbir sorun yok...
  5. priwchu

İPHONE GEÇİCİ KAYIT HAKKINDA

Arkadaşlar hayırlı Ramazanlar.xbox series s ile takas edicem.2 yıllik kayıt süresi uzatilmis 17 ay kalmis geriye temiz iphone 11. Sizce değer mi? Ben alırsam yine ücret verip 2 yıllık uzatabilirmiyim? 1680548676 Up up arkadaşlar
  6. priwchu

XBOX HESABI KONUSUNDA YARDIM

arkadaşlar yeniden xbox a geçtim.fakat epic de biliyorsunuzki bir hesabı bir kere bağlayınca bir kere daha başka hesaba bağlanmıyor.ismimi biliyorum ama şifre ve e posta adresimi bilmiyorum.lutfen yardım edin kafayı yicem 2 saattir.
  7. priwchu

XBOX A KABLOSUZ KULAKLIK TAKMAK

Arkadaşlar xbox a kablosuz kulaklık takılıyor mu rastegele?birde acaba imzamdaki sistemle takas yapmak sizce mantıklı mı?
  8. priwchu

Xbox series s vs bilgisayarım

İşlemci ryzen 5 2600 ekran kartı rx 570 nitro plus corsair 8+8 16 gb ram caugar 700 watt 80 plus psu b450 mk asus anakart 120 gb ssd 1 tb hdd Sizce sıfır series s ile takas edilir mi?siz ne yapardınız?
  9. priwchu

bütün bir yaz pc de kendini geliştirmek

sizce bu ne olabilir?açıkcası bana para kazandırmasını çok isterim.oyun oynamayı çok seven bir insan degilim zaten bari birşeyler ögreneyim
  10. priwchu

BİLGİSAYARA VİRÜS GİRDİ NE YAPMAM LAZIM

1658649880 ne yapmam lazım?karantinaya alındı diyor fakat kaldıra mı basmam lazım?
  11. priwchu

Ori̇gi̇n Kurarken Gelen Hata

1658003546 bunu nasıl çözebilirim?
  12. priwchu

DONANIM ARŞİVİ FORUM LOL TAYFA TOPLANALIM

haydi hep beraber girip rank kasalım.ben yasuo mainim arada yonede oynuyorum.
  13. priwchu

Konsol Ve Bi̇lgi̇sayar Arasinda Kalanlar Buraya!!!

arkadaşlar size bütün tecrübelerimi aktarıcam.öncelikle gayet güzel bir bilgisayarım vardo.istedigim her oyunu oynayabiliyordum.ama hep içimde xbox almak vardo.sonra gittim aldım fakat akljmda hep abi klavyeyi mouseyi takarım oynarım düşüncesi vardı.arkadaşlar hayır,olmuyor yapmayın:)sonra...
  14. priwchu

Temi̇z Kurulumda Takili Kaldim!!

Arkadaşlar temiz kurulum yapmak istedim.bicimlendire bastım ve sonuç bu.ne yapmam gerekiyor acil yardım lazım.
  15. priwchu

Yeni aldığım pc internete bağlanmıyor

Arkadaşlar sistemi aldım fakat internete girmiyor. Anakart asus b450mk Acaba bios güncellenmedigi için olabilir mi?
  16. priwchu

Series s ile gtx 980 ti sistem takas etmek

Arkadaşlar konsolum ile birisi ryzen 5 2600 gtx 980ti sistem takas etmek istiyor.sistemde 16 gb ram,600watt thermaltake güç kaynağı var.ekran kartı evga model.sizce değer mi?
  17. priwchu

6500tl bütçeye en mantıklı hareket

Arkadaşlar iyi forumlar.tam kuruşu kuruşuna 6500 tl var.bir tane xbox series s buldum ikinci el.adam bilyoner yarışmasından kazanmış.kutusu dahi açılmamış,indeks bilgisayar tarafından garantili.geri kalan parayada telefonumu yükseltmek istiyorum.sizce nasıl?
  18. priwchu

6000 bin tl bütceye tavsiye

Arkadaşlar 6000 bin tl var tam.önerileriniz nelerdir? Benim aklımda xbox series s almak var.klavye mousemi takarım oynarım diyorum.zaten fortnite,warzond,apex gini oyunlarda artık live gold istemiyormuş.
  19. priwchu

Seri̇es S Mi̇? Si̇steme Upgrade Mi̇?

arkadaşlar sistemim imzada yazıyor.sizce işlemciyi i7 4790 gibi bir işlemci ile yükseltmek mi,yoksa sistemi satıp series s e geçmek mi? 1649265426 cevaplarınızı bekliyorum:)
  20. priwchu

CMD AYARLARI SIFIRLAMA

Herkese iyi forumlar.bi arkadaşım bizim eve geldi ve komut sistemini kurcaladı ve birşeyler yazdı rastgele confing falan.komut sisteminin ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim? Tek çare format mıdır?
Top Bottom