Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Windows 10 açılış ekranında uzun süre bekletiyor

Tekrardan selamlar. Son 2 haftadır fark ettiğim bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Bilgisayar ilk açıldığında şifre ekranında şifreyi girince yaklaşık bir 2 dakika bekliyorum ve hoş geldiniz yazısıyla baş başa kalıyorum. Ardından sistem açılınca her şey eskisi gibi ama genel bir yavaşlık var gibi...
  2. ekremabi

BIOS En Son Sürümü İndirmek İçin Öncekileri İndirmem Lazım Mı?

Arkadaşlar merhaba yeni bir bios update gelmiş. Bu en son sürümü indirmek için önceki sürümleri de indirmem lazım mı?. Çünkü son 2 sürümü indirmedim.
  3. ekremabi

CSGO FPS Düşüşü

Arkadaşlar merhaba. Bugün bilgisayara avast ve kaspersky yükledim ve cs açtım fakat max 80 fps alıyordum. Normalde 400 fps alan sistem niye birden 80 fps alıyor? Yardımcı olur musunuz?
  4. ekremabi

Güç Kaynağından Geçen Cızırtı Sesi?

Arkadaşlar merhaba. Call of Duty Warzone oynarken PSU tarafında bir cızırtı duymaya başladım. İlk başta çok da umursamadım ama bir yerden sonra sinirim bozuldu. Belki fazla yük bindiğindendir dedim oyunu kapadım ve cızırtın kesildi. Bunun sebebi nedir? PSU: XPG CORE REACTOR 750W Yardımcı...
  5. ekremabi

Çözüldü✓ OBS Video Kaydı Kalitesi Nasıl Arttırılır?

Nasıl ayarlar yapılmalı? Pixel pixel görünüyor.
  6. ekremabi

Monitörü Bilgisayardan Sonra Açınca VGA Işığı Yanıyor?

Merhaba. Bu sorun BIOS güncellemesi yaptığımdan beri böyle. Herhangi bir arıza söz konusu değil fakat ben rahatsız oluyorum. Bilgisayarı mönitörden önce açarsam vga ışığı yanıyor ama görüntü geliyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca çözülüyor. Kalıcı çözüm nedir?
  7. ekremabi

Samsung 970 Evo Okuma Yazma Hızı Yorumu

Arkadaşlar merhaba. Az önce indirdim programı HİÇBİR AYARINI ELLEMEDİM olduğu gibi başlattım. Değerleri attım. Nasıl? Normal mi? Bir de Samsung magician uygulaması sonucunu da atayım mı?
  8. ekremabi

Bu Sistemle Yayın Yapılır Mı?

Arkadaşlar merhaba imzamdaki sistem ile yayın yapılır mı? İnternetim ise şu şekilde:
  9. ekremabi

Çözüldü✓ Beyaz VGA Işığı neden yanar?

Arkadaşlar merhaba. Dün akşam bios güncellemesi yaptım işlem bitti her şey düzgün çalıştı. Hatta ne olur ne olmaz bir kez yeniden başlattım hiç bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açınca anakart üzeride VGA ışığının yandığını fark ettim. Bunun nedeni nedir? Sistem özelliklerim imzamda yazıyor...
  10. ekremabi

Çözüldü✓ BLU TV'YE GİRİNCE BİLGİSAYAR KAPANIYOR!?!?!?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Evet farkındayım çok saçma bir durum fakat netflix de hiçbir problem olmazken blutv'ye girip bir dizi izlemeye başlayınca bilgisayar kendini kapatıp yeniden başlatıyor. Yardımcı olur musunuz?
  11. ekremabi

GPU ve CPU kullanımı neden az??

Arkadaşlar gta oynarken birkaç ekran görüntüsü almıştım. Sizce neden kullanımlar bu kadar düşük? Normal mi? Ekran kartım şu anda GTX570 işlemcim Ryzen 5 5600X. Bu iki parçadan mı kaynaklıdır?
  12. ekremabi

Kırmızı CPU Işığı yandı ve bilgisayar kapanıp yeniden açıldı!!!!!

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda dizi izlerken bir anda bilgisayar kapandı ve kırmızı cpu ışığı yandı. Sonra yeniden başlattı kendisini ve bu olay birkaç kere tekrar etti. nedeni nedir acaba? Yardımcı olur musunuz?
  13. ekremabi

Oyun içinde GPU ve CPU Kullanımı Çok Az?!

Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde almış olduğum sistemde ekran kartı bozuk olduğu için RTX 3070 yerine GTX570 kartını kullanıyorum Ryzen 5 5600X işlemciyle :D Fakat GTA'da GPU ve CPU kullanımı 50'nin üzerine çıkmıyor. Nedeni ekran kartının eski olması mıdır? Yoksa başka bir sorun mu var? Yardım...
  14. ekremabi

Anakartım Ram'lerimi desteklemiyor mu?

Arkadaşlar merhaba geçen günlerde bir sistem aldım ve D.O.C.P ayarını yaptıktan sonra bilgisayar kapandı ve turuncu VRAM ışığı yandı. Anakart: Asus B550 Plus WiFi Ramler: HyperX Fury 2×8 3600mHz. Sonra Anakartın sayfasına bakınca desteklediği ramler kısmında HX436C17FB3K2 Kodlu ramimi...
  15. ekremabi

Windows'a nasıl girilir?

Arkadaşlar merhaba. Konuyu uzatmadan soracağım. BIOS ayarlarını yapıp çıktıktan sonra nasıl windowsa girilir. Veya bios işine hiç bulaşmadan PC'yi ilk açtığımda nasıl direkt girerim windowsa?
  16. ekremabi

ACİL! D.O.C.P Açınca Bilgisayar Açılmıyor!!

Arkadaşlar merhaba. Dün PC'nin bios'una girip ram frekanslarını olması gerektiği hale getirmek için DOCP kısmından Profile 1'e getirdim save and exit dedim ve bilgisayar kapandı ve Turuncu bir VRAM ışığı yandı. Bilgisayarı kapatıp açtım ama çözülmedi. Yardım ederseniz seviniri. Anakart Asus TUF...
  17. ekremabi

GTX 550 ve Ryzen 5 5600X İkilisi .d

Arkadaşlar farkındayım çok saçma bir ikili. Fakat idarelik böyle kullanırsam hangi oyunları oynayabilirim? Veya oyun oynayabilir miyim? Yardım ederseniz çok sevinirim.
  18. ekremabi

ACİL! Bilgisayara elektrik geliyor fakat görüntü gelmiyor

Arkadaşlar günaydın öncelikle. Biliyorum bu konuyu açan bilmem kaçıncı kişiyim fakat bir çözüm bulamadım. Şöyle ki, dün bilgisayarın parçaları geldi, topladım her şey iyi güzel fakat sisteme bir türlü görüntü gelmedi. Fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor. HDMI kablosu ekran...
Geri