Arama sonuçları: *

1. Batu17

Oyun içi kayıt alıyorum kapatınca ekran sararıyor neden olabilir

Ekran aynı bu şekilde oluyor neden oluyor olabilir lütfen yardımcı olun
  2. Batu17

Windows7 Başlangıç Onarma Sorunu

Beyler durduk yere başlatma onarım geliyor sonra bu neden kaynaklı olabilir bir türlü çözemedim hdd sorunu olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim İyi Günler :)
  3. Batu17

Video Montaj Program Önerisi

Soru başlıkta yazdığım gibi Video montaj programı önerileriniz nelerdir Video seslerini ayarlamak falan olsun öyle şeyler yapıyorum kolay montaj programı varsa çok iyi olur hele Türkçe'yse daha iyi olur :)
  4. Batu17

Ekrana böyle bir yazı geldi ne yapmam gerekiyor?

Yeni işlemci taktım
  5. Batu17

Pc'nin Ekran bir anda donuyor

Başlıkta dediğim gibi ekran bi anda donuyor mouse hareket etmiyor hiçbir şekilde neden kaynaklı olabilir
  6. Batu17

Arkadaşlar Windows böyle hata veriyor neyden kaynaklı olabilir

soru başlıktadır böyle hata veriyor ve ekran Bi anda siyah olup gelmiyor reset atınca anca geliyor neden kaynakl
  7. Batu17

Çözüldü✓ PC ön portları nasıl aktif edebilirim?

Ön porttan ses gelmiyor nasıl aktif edeceğim?
  8. Batu17

Windows Otomatik Onarım hatası verdi, nasıl düzeltilir?

Nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim
  9. Batu17

Bilgisayarım Çok Yavaş Hızlandırmak İçin Ne Yapabilirim

Merhaba elimde İşlemci: Core 2 Duo 6550 Ekran Kartı: 9800 gt 1gb 256 bit Ram: 1 GB Psu: 400 W Hızlandırmak İçin Ram Alsam İşey Yarar Mı? İyi Günler :)
  10. Batu17

Win7 başlangıç ekranından sonra kendini sıfırlıyor win hata kurtarmaya atıyor

Win7 başlangıç ekranından sonra kendini sıfırlıyor win hata kurtarmaya atıyor başlangıç onarma seçeneği yok NOT:FORMAT ATMAYI DENEDİM SİSTEM KURULUYOR FAKAT YENİDEN BAŞLADIĞINDA HATA KURTARMAYA ATIYOR
  11. Batu17

Bir ekran kartını nasıl statik eliktrikten koruyabilirim

Bir ekran kartı alacağım ve aldığım kişi zarar görmemesi için statik elektrikten nasıl koruyabilir
  12. Batu17

PC çalışmıyor

Beyler pc yi söktüm Bi güzel temizledim ve herşeyi taktım power tuşuna bastım ama çalışmıyor acil yardım lazım Güç kaynağı açık power e basıyorum elektrik gelmiyor
  13. Batu17

ram ve işlemciyi yormayan arama motoru?

soru başlıktadır konuyu ne kadar doğru seçtim bilmiyorum kusura bakmayın :)
  14. Batu17

Bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?

Merhaba bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım
  15. Batu17

Fare imlecinde yuvarlak dönüyor

Merhaba ekranımda fare imlecinin üzerinde hep yuvarlak dönüyor Bi çözümü var mı
Geri