Arama sonuçları: *

1. Capgras

Laptop 2 dakika içinde kendi kendini kapatıyor

Merhaba arkadaşlar, Monster Abra a5 v16.6.3 laptobumu açmaya çalıştığımda ilk dakika normal çalışıyor. 2. Dakikada fanlar bir anda kökleniyor ve yaklaşık 1 dakika sonrasında cihaz aniden kapanıyor. Cihazdaki harici ekran kartı gözükmüyor aygıt yöneticisinde ve control centerdan ekran kartının...
  2. Capgras

Laptop başlangıçta mouse'u devre dışı bırakıyor

Laptop açıldığında mouse birden devre dışı kalıyor ışıkları falan gidiyor kablosunu çıkar tak yaptığımda düzeliyor neden olduğunu bilen var mı?
  3. Capgras

Cpu fanını elektrik süpürgesi ile temizlemek

bir 10 saniye fanı tutarak temizledim baya temiz oldu fakat zarar görmüş müdür ondan emin olamadım sıcaklık değerleri önceki zamandaki değerlerinden daha iyi herhangi bir şekilde sıkıntı yok gibi gözüküyor ama içim bir türlü rahat olmadı. Sizce bir şey olmuş mudur? Artı olarak ekran kartına...
  4. Capgras

Bilgisayar birdenbire takıldı

Oyun oynuyordum bir anda klavye ve mouse ışığı gitti ve oyunda takıldı işte hiçbir şey yapamıyordum sonra bilgisayarı power tuşundan kapatmayı denedim ama basılı tuttuğum halde kapanmadı bende fişi çektim sonra 2 dakika bekledim ve tekrardan açtım şuanlık hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama neden...
  5. Capgras

Bilgisayar çöktü yardım edin

Roblox oynuyordum birden ekran dondu klavye ışığ mouse ışığı falan gitti sonra bilgisayarı kapatmak için düğmesine bastım oradanda kapanmadı sonra fişini çektim öyle kapatabildim sonra fişi tekrardan taktığımda kendiliğinden açıldı.
  6. Capgras

Minidump dosyasını birisi inceleyebilir mi?

İncelerseniz çok sevinirim. https://disk.yandex.com.tr/d/QBLYnLwp-ZLbbA
  7. Capgras

Bilgisayar Durup Dururken Kendini Yeniden Başlattı

Bilgisayar yükte değilken birden yeniden başladı direkt occt testi yaptım 1 saat hiçbir şey olmadı sebebi nedir? Bu arada olay görüntüleyicisinde Kernel-Power 41 olarak gözüküyor.
  8. Capgras

Bilgisayar Durup Dururken Kendini Yeniden Başlattı

Bilgisayar yükte değilken birden yeniden başladı direkt occt testi yaptım 20 dk hiçbir şey olmadı sebebi nedir? Bu arada olay görüntüleyicisinde Kernel-Power 41 olarak gözüküyor.
  9. Capgras

Robloxta 70 derece ekran kartı

Robloxta en yüksek ayarlarda 70 derece alıyorum sea of thieves de bile en fazla 76 derece alıyorum nedeni ne olabilir? Bu arada en düşüğe aldığımda 40 a düşüyor.
  10. Capgras

Geforce Experience Sürücü Güncellemesinden Sonra Masaüstünün Siyah olması

Başlıktan gördüğünüz üzere sürece güncellemesinden sonra masaüstü siyah oldu res attım düzeldi bu bir sorun mudur ?
  11. Capgras

Biosrenamaer bios update için gereklimi ?

Flasha atmam lazım m bunuda bios update yapabilmek için.
  12. Capgras

Kernel Power 41 Hatası

Başlıktan da gördüğünüz üzere olay günlüğüne baktım ve bu hatayı gördüm ama bir şey eklemek istiyorum o gün bu saatlerde elektrik gitmişti ondan dolayı olabilir mi? Bu arada sadece aklımda kaldığı için soruyorum herhangi bir sıkıntı olmadı bilgisayarımda sadece olay günlüğünde gördüm.
  13. Capgras

Sea Of Thieves Çok Nadir Drop

Başlıktan da gördüğünüz üzere oyunu mythical ayarlarda oynuyorum çok nadir drop yiyorum bunun bir sebebi var mıdır ? Asus Phoneix 1650 Super Ryzen 3 3100 2x8 Corsair Vengeance Lpx 3000 mhz Asus B450M-K GP-550 Psu
Top Bottom