Arama sonuçları: *

1. terebayt

1 bilgisayardan aynı anda 2 kişi oyun oynamak

Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı ben kendi bilgisayarımı aynı anda 2 kişi kullanabilir miyim? Örneğin ikimiz de aynı anda farklı monitörlerden aynı oyunu oynayacağız ben bir arkadaşımın PS3 ünde minecraftı ekranı bölüştürerek üst tarafta ben alt tarafta o olacak şekilde birlikte oynamıştık...
  2. terebayt

Format attım - neleri yüklemem gerekiyor?

Arkadaşlar format attım bilgisayarımda çok fazla boş alan kalmış gibi geliyor neyi yüklemeyi unutmuş olabilirim? 1595201710 @crazyreign
  3. terebayt

FPS düşüşümün sebebini buldum.

Arkadaşlar önceden bir kaç tane konu açmıştım ve fps min düşük olduğunu söylemiştim siz de driver silip yüklememizi söylemiştiniz denedim olmayınca format attım ve düzelmemişti ben de uğraşmadım ve bugün fark ettim ki bilgisayarı güç tasarrufu modunda unutmuşum :) Yüksek performansa alınca 60-80...
  4. terebayt

Aniden FPSim düştü yardım edin lütfen.

Arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar driver sil yükle demişlerdi DDU ile silmeye çalıştım ama güvenli moda alınca DDU çalışmadı tıklayınca sistem dosyaya erişemedi diyor.Format atıcam eğer başka çözüm yoksa.
  5. terebayt

Aniden FPS im Düştü

Arkadaşlar normalde sıkıntısız 180fps alıyordum valorantta son 3 gündür 100-58 arası fps veriyor sebebi ne daha yeni witcher 3 yükledim o yüzden olabilir mi? Buna ne sebep oluyor çok merak ettim.
Geri