Arama sonuçları: *

1. A

Steam oyunlarını açmıyor ve windowsta arada sırada drop yiyiyorum.

Arkadaşlar rust oynuyordum bi anda 20 saniye drop yedi kapandı steam oyunları açılmıyor ve normal windows ta gezinirken bazı dosyaları açarken 2-3 saniye arasında açıyor sağ tıklarken 2 saniye bekletiyor sonra yine sağ tıkladıktan sonra drop gidiyor. Daha önce hiç olmadı bunun sorunu nedir acaba ?
  2. A

Oyun menülerinde mouse görüntü olarak gidip gelmesi

Arkadaşlar 2 gün önce bunu yaşıyorum daha önce hiç yaşamamıştım oyunun menülerinde mouse görüntü olarak gidip geliyor ama oyun dışnda internette sörf yaparken hiç bi sıkıntısı yok.
  3. A

Discord ekran paylaşımında siyah ekran sorunu

Arkadaşlar discorda girince uygulamalarda youtube u paylaş diyorum ama görüntü hem bana hemde karşı tarafa siyah ekran olarak gidiyor bunun sorunu nedir bilen varmı ?
  4. A

Gtx 1650 super Oyunlarda kasma sorunu

Arkadaşlar 2 hafta önce gtx 1650 super ekran kartı aldım ama Dying Light ta 40 50 60 fps alıyorum diğer oyunlarda da böyle oluyor. Ekran kartım güncel ve driverlarda güncel geforce denetim masasında her şey performansta bunun sorunu ne olabilir ? SİSTEM: gtx 1650 super ekran kartı corsair 8 gb...
  5. A

Oyunlarda Kasma Sorunu gtx 1650 super

Arkadaşlar 2 hafta önce gtx 1650 super ekran kartı aldım ama Dying Light ta şehir içi 40 50 60 fps alıyorum yukarı bakınca 130 140 fps diğer oyunlarda da böyle oluyor. Ekran kartım güncel ve driverlarda güncel geforce denetim masasında her şey performansta bunun sorunu ne olabilir ? SİSTEM: gtx...
Top Bottom