Arama sonuçları: *

1. Connor Kenway

Bilgisayarın Üstüne Limonlu Soda Döküldü

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pcnin üstüne soda döküldü anakarta gelmedi ama ekran kartının chip kısmı değilde powerıj olduğu yere geldi acil ne yapayım koruma kapağı var üstünde sökemiyorum fakat komple bi kolonyalı pamukla geçimmi acil yardım
  2. Connor Kenway

Termal macun değiştirdikten sonra bilgisayar açılmıyor

Termal macunumu değişeyim dedim termal macunu sıktım soğutucuyu taktım pcye bi start vereyim dedim 1 sn geldi gitti sistem işlemcidemi bir sorun var yoksa takarken anakarta zarar mı vermişim. Acil yardımınıza ihtiyacım var.
  3. Connor Kenway

CPU Kullanımı Boştayken 100%

Görev yöneticisinde cpu kullanımı 100% olarak gözüküyor 99%a bile inmiyor sabit 100% gözüküyor esetle defalarca taradım virüs vs. yok NZXT CAMden kontrol edincede %5 civarları gözüküyor anlamadım
  4. Connor Kenway

Ram değişikliği sonrası oyunlar kapanıyor.

Yeni Ram aldım taktım ayarladım herşeyi oyunlarda performansda vs sorun yok fakat oyunlarda bi anda atıyor (Forza Horizon 4 ve Valorant) XMP kaynaklı olabilir mi İşlemcim Maximum 2933 Mhz çalıştırıyor olması lazım fakat 3200mhzde kullanabiliyorum onla alakası olabilir mi?Yada başka bir sorun...
  5. Connor Kenway

Mavi Ekran Bilgisayarımda mavi ekran sorunları bitmiyor

Monster Abra A5 laptopuma mavi ekranlar bir türlü bitmiyor minidump dosyalarıda oluşmuyor. Ramleri Memtes86 ile kontrol ettim sorunsuz gözüküyor belki HDDdendir dedim bad sector testi yaptım oda sorunsuz. Ssdnin sağlığı %83e düşmüş fakat okuma/yazma değerleri fabrika değerlerine yakın çoğunlukla...
  6. Connor Kenway

"Disk hataları onarılıyor. Bu işlem bir saatten fazla sürebilir" hatası

Dün gece bilgisayarımı açtım ve bu hatayla karşılaştım.Öncesinde disk taraması başlatılsınmı diye soruyordu bende geçiyordum ve bilgisayar sıkıntısız açılıyordu. Bu sefer geçmeyi unuttum ve bu hatayı verdi yaklaşık 12 saat oldu ve hala bu halde kaldı.Bilgisayarı power tuşundan açıp kapatsam...
  7. Connor Kenway

Mavi Ekran Bilgisayar video izlerken mavi ekran verdi...

Dün pcdeki videoları izliyordum bir anda donup mavi ekran verdi MEMORY_MANAGEMENT adında minidump dosyalarımı aşağıya bırakıyorum.. https://drive.google.com/file/d/1phdcY_fMU6GFn32ozgayojH_9dyMviPo/view?usp=sharing
  8. Connor Kenway

Mavi Ekran PC bi anda mavi ekran verdi ve açılmıyor

Pc internette gezinirken bir anda donup mavi ekran verdi ve veriler toplanıyorda kaldı yüzde 0 sorun ne olabilir acil. KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR
  9. Connor Kenway

Mavi Ekran Bilgisayarım durup dururken mavi ekran verdi!

Valorant oynuyordum oyundan çıkayım dedim çıktıktan hemen sonra mavi ekran verdi minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum. https://drive.google.com/file/d/1ZEwhAkbWjdiaEBCRGq5-vOrDnanmFYpv/view?usp=sharing
  10. Connor Kenway

Boştayken Cpu`nun bu kadar çalışması normal mi ?

Boştayken CPU 4.10 GHZde çalışıyor fan 2350 RPM bu değerler normal midir acaba sadece CPU bu kadar çalışıyor
  11. Connor Kenway

MSI ses driverı güncelleme hatası

B450-A PRO MAX anakartımda ses driverı güncelledim fakat eskiden uygulama üzerinden mikrofon sesi gürültü tutma gibi ayarları yapabilirken şimdi o uygulama yok eskisini yüklesemde yok bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mİ ?
  12. Connor Kenway

PSU'um eskisine göre daha sesli çalışıyor

Corsair Vs550 PSU'um eskisine göre sanki daha sesli çalışıyor harıl harıl gibi bir ara elektrik 2 defa git gel yapmıştı sanki ondan sonra böyle oldu sizce bir sorun varmıdır ?
  13. Connor Kenway

PCde durup dururken ekran gidip geliyor

Youtubeda geziniyordum ilk önce ekran karardı sondu geldi sonra hafif takılmalar yaşadım sonra bilgisayar reset attı bu aralar çok olmaya başladı sizce neden oluyor olabilir Driver sorunu olabilirmi sistemim imzamda bulunuyor. 1619436713 Teknik destek için gelip destek alamamakda iyiymiş.
  14. Connor Kenway

Yapışkanı çıkartamıyorum !!

Arkadaşlar MSI çıkartmasını Bilgisayarımın ön kapağına yapıştırmıştım çıkardın fakat iz kaldı ve iz gitmiyor yardımınız lazım nasıl çıkar bu kolonya vs denedim çıkmadı leke daha çok yayıldı :/
  15. Connor Kenway

Valorant Bu Kadar ağır bir oyun mu?

Ekran kartına tam yük altında 30 dk testin sonucunda 59 dereceyi geçmedi valorantda 64 dereceleri görüyor Forzada bile bu kadar ısınmıyor ilginç
  16. Connor Kenway

Bilgisayarda oyuna girerken görüntü gitti

Forza Horizon 4e girerken açılma ekranında bi anda görüntü gitti sinyal yok dedi baktım anakartta uyarı ışığı yanıyor yüksek ihtimal VGA ışığıydı sistemim imzamda yazıyor.
  17. Connor Kenway

Bilgisayarım bir anda reset attı!

Valorant oynuyordum oyun dondu ekran karardı sonra sinyal yok dedi sonra yeniden başladı fakat açılırken anakart markası yazmak yerine windows logosu çıktı açıldıktan sonra windows ile ilgili oturum istedi sizce neden olmuş olabilir sıcaklıklarım normaldi 65 derece civarları.
  18. Connor Kenway

Bilgisayarım bir anda dondu

Bilgisayarımda Zoom ve Galeriden video açıktı Galeri videosu bir anda dondu kapanmadı vs sonra kapattm aynı anda zoomda donmuştu görev yöneticisinde ekran kartı ilk önce -1 gösteriyordu sonra 100 oldu ve dondu bilgisayarı kapatamadm vs hiç birşeye ulaşamadım bir anda dondu power tuşundan...
  19. Connor Kenway

İlginç Bir olayla karşılaştım

Bilgisayarı uyku moduna aldım sonra odanın ışığını açıp kapadım baktım klavye mouseun ışığı açıp kapandı tekrar denedim yine oldu çok ilginç geldi bu olay sizce neden olmuş olablir bazende pc kapalıyken yanlışıkla mousea tıkladım mouse açıldı.
  20. Connor Kenway

Boşta bu değerler normal mi ?

Şu Dragon Center kadar lanet bir program yok sanırsam güncelleme geldi güncelledim ondan beri işlemcim 55 derece sabit boşta Gpuda 2 derece sıcak çalışıyor acaba kendi kendini overclock mu etti naptı aşağıya bıraktım sizce normal mi boşta Dragon Centerı sileyim bence sıkıntılı uygulama fan yüzde...
Geri