Arama sonuçları: *

1. Marku

Kasamın ön fanları dönmüyor.

Arkadaşlar bu ne zamandan beri oluyor bilmiyorum ama bugün farkettim. Kasamın ön fanları dönmüyor. Sadece arkadaki fan ve cpu fanı dönüyor. Verebileceğim tek bilgi 3 gündür pc ''bilgisayarı kapat'' butonuna bastığım zaman cpu ve arka fan dönmeye devam ediyor pc kapanmıyor. Arkadaki güç...
  2. Marku

Laptop format atamıyorum!

Usb'ye kurulum dosyasını indirdim, sonra işleme geçtin gayet dili falan da seçtim ama en sonda kapandı pc ve windows failed to start dedi Ne yapmam lazım?
  3. Marku

Virüs sonrası PC kapandı?

Arkadaşlar kuzenime biri hile yapacağım diye windows xp horror diye bir sey indirtmiş. Sonrasında PC kapanmış, açılışta da no bootable device diye hata veriyor. Ne yapayım, format mı atmam lazım?
  4. Marku

Depolama alanım neden azaldı?

En son forza horizon 4 sildim ve 110 gb boş alan vardı. 3-4 saat sonra baktım 45 gb yer kalmış. Bunun nedenini nasıl anlayabilirim?
  5. Marku

Bu virüs nasıl silinir?

Google'dan herhangi bir arama yapınca ''poskuach engine'' isimli bir arama motoruna atıyor. Bunu nasıl silerim?
  6. Marku

Ekranımın üstünde duran şey ne?

Ekranın ortasındaki şey nedir ve nasıl kaldırılır? KAldırabiliyorum ama sağa doğru gidiyor ve oyundayken tıklayınca oyun gidiyor.
  7. Marku

Depolama yerim normalden daha az.

2 gün önce 110gb boş yer vardı (olması gereken) fakat bilgisayarı açtığımda 38 gb boş alan olduğunu gördüm. Virüs olabileceğini düşündüm ve kaspersky ile tam tarama yaptım ve virüs çıktı, sildim. Peki depolama yerini nasıl temizleyeceğim?
  8. Marku

Depolama alanım kendi kendine değişiyor.

Daha dün 100gb civarı boş alanım vardı şu an 37gb. Bu neden oluyor olabilir?
  9. Marku

Epic games açılmıyor!

Bad gateway hatası alıyorum, ayrıca spotify'da açılmıyor.
  10. Marku

Mavi Ekran Çözümü Nedir? (Minidump)

Minidump dosyası; https://onedrive.live.com/?id=DDD0E46FD5234241%21106&cid=DDD0E46FD5234241
  11. Marku

PC yi kapatamıyorum.

ilk başta siyah ekran oldu sonra tekrar açıldı pc, sonra amd uygulamasında rapor falan bir şey dedi, pcyi kapatmak istediğimde win tuşuna bastım ama olmuyor ne yapabilirim? ekran böyle
  12. Marku

2 gündür mavi ekran yiyorum.

İlk başta şöyle anlatayım, karspersky indirmiştim sonra taramak için başlatmıştım ama bir süre sonra sıkılıp sonra yaparım diye durdurmuştum, Durdurduktan sonra bir uygulamayı açmayı denediğimde açılmadı hata verdi sonra bir süre boyunca siyah ekranda kaldı en sonunda mavi ekranı verip yeniden...
  13. Marku

Mavi ekran yedim!!!!!

İlk başta şöyle anlatayım, karspersky indirmiştim sonra taramak için başlatmıştım ama bir süre sonra sıkılıp sonra yaparım diye durdurmuştum, Durdurduktan sonra bir uygulamayı açmayı denediğimde açılmadı hata verdi sonra bir süre boyunca siyah ekranda kaldı en sonunda mavi ekranı verip yeniden...
  14. Marku

Mavi ekran yedim!!!!

Dün mavi ekran yedim ama minidump dosyalarını paylaşamıyorum. Drive ve yandex disk ile denedim ama dosya okunamıyor diyor, ne yapabilirim?
  15. Marku

USB girişi bozuldu..

Kasamın üstünde 3 tane USB girişi var 1 tanesi çalışmıyor neden olabilir?
  16. Marku

Ekran kartı kullanımı düşüyor

Şuana kadar csgo valorant ve fortnite deneyebildim.Csgo valorant normal ama fortnite da ekran kartı kullanimim düşüyor artıyor bunun sonucundada fps drop yiyorum. Çözümü bilen varmı ?
  17. Marku

James Donkey 710 ışık kapanmıyor

Sorun başlıkta aslında kapatmak istemiyorum ama faturaya yansirmi ? Çokta para gitmesin diyorum 1609338126 Işık kapanmıyor derken PC kapatınca devam ediyor yanmaya onu diyorum.
  18. Marku

ekran kartı kullanımı düşüyor

şuana kadar fortnite csgo ve valorant deneyebildim fps değerleri iyiydi ama fortnite da gpu kullanımı düşüyor ve fsp de düşüyor sizce sorun oyunda mı ?
  19. Marku

ekran kartı kullanımı düşüyor

şuana kadar sadece fortnite ve csgo oynayabildim csgo da sıkıntı yok fortniteda ekran kartı kullanımı arada düşüyor 3 5 50 30 falan oluyor düzeltilebilirmi ?
  20. Marku

kulaklıktan ses geliyor

James Donkey 720 aldım hiçbir ley açım değilken hafif bir ses geliyor normal mi ?
Top Bottom