Arama sonuçları: *

1. Guapo78

Bilgisayarıma gelen windows hatası

Bilgisayarıma 5-6 dakikada bir fotoğrafını atmış olduğum hata geliyor birkaç çözüm denedim fakat hala gelmeye devam ediyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. Guapo78

Masaüstü ikonları beyaz oldu

masaüstü ikonlarımdan hepsi değil fakat çoğu beyaz oldu internetten çözümlerine baktım IconCache isimli dosyayı silin diyor fakat benim bilgisayarımda öyle bir dosya yok yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim
  3. Guapo78

windows geliyor fakat pc açılmıyor

arkadaşımın bilgisayarı ani elektrik kesintisinden sonra bozuldu olan şey ise power tuşuna basınca bios ekranı anakart markası falan çıkıyor windows logosunu görüyor fakat sonra siyah ekran veriyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor
  4. Guapo78

sistemimi upgrade etmek için fikir danışmak istiyorum

öncelikle iyi akşamlar benim ryzen 5 3400g,8gb 3000mhz ram ve b450m s2h anakartı olan bir sistemim var ben buna ssd ram ve ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum internetten araştırdığıma göre bana mantıklı gelen işlemcimi yaklaşık 1300 tl civari satıp ryzen 5 2600 almak yanında aynı ramdan...
  5. Guapo78

ubisoft connect de bedava oyunlar gözükmüyor

merhabalar ubisoftun bedava oyun verdiğini duyunca ubisoft connecte girdim fakat kuzenimin bilgisayarında yukarıdaki haberler ve oyunlar kısmında bir şey daha gözüküyor oyunu ordan doğru alıyormuş bende niye gözükmediği hakkında bir bilgisi olan varmı?
  6. Guapo78

75 hz monitör de video izlerken bozulma oluyor ve fare imleci siyah iz bırakıyor

75hz monitörüm var monitörden doğru hz yi ayarladığım zaman fare imleci siyah bir iz bırakıyor bundan sonra windows görüntü ayarından 75hz ye ayarladım ve düzeldi fakat youtubeden video izlerken video bozuluyor bunu çözmenin bir yolu var mı?
Geri