Arama sonuçları: *

1. M

oyun indirip pc açık bırakınca bi süre sonra kapanıyor

arkadaşlar kouyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bf42 indiricem çıktığından beri indrimeye çalışıyorum .d 47gb ama hem internet yavaş hem pc kapanıyor . şöyle anlatıyım ben sadece pc den kalkınca ya da gece indirebiliyorum zaten 500kb ile indiriyor ( yakında inş 1000mbps gelcek ) bide pc de...
  2. M

Ekektrikler gidince pc yanarsa ekran hiç mi gelmiyor

Binada tadilat yapıyolsrdı gelip binadaki prizlere taktılar makineleri şalter attı bende bilgisayar kullanıyodum daha açmadım eğer yanmışsa pc mavi ekran mı verir yoksa açılır ama oyun video filan girince gider mi
  3. M

Mikrofon çalışmıyor biri cevap versin artık

Arkadaşlar kasam thermaltake v200 kulak içi kulaklığımı takınca asus realtake uygulaması açılıyor ve kulaklık olarak seçiyprum ama hoperlör olarak algılıyor ses geliypr ama mikrofondan konuşamıyorum sebebi nedir ( normalde çalışıyor laptop ve telefonda )
  4. M

Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Arkadaşlar kasam thermaltake v200 kulak içi kulaklığımı takınca asus realtake uygulaması açılıyor ve kulaklık olarak seçiyprum ama hoperlör olarak algılıyor ses geliypr ama mikrofondan konuşamıyorum sebebi nedir ( normalde çalışıyor laptop ve telefonda )
Geri