Arama sonuçları: *

1. T

RX 6600xt Radeon Adrenalin 22.5.2 sürücüsünü desteklemiyor?

İşlemci ile ilgili bir sorun olabilir mi? Besleyemeyeceğini sandığı için falan yükleyemiyor olabilir miyim?
  2. T

Bilgisayar gri ekranda kaldı

Win 11 kullanıyorum ve oyundan çıktıktan sonra bi anda gri ekran verdi. Yeniden başlattım ve otomatik onarmaya çalıştı fakat düzgün başlatılamadı hatası veriyor.
  3. T

AMD link bilgisayara bağlanmıyor

Şu şekilde hata veriyor amd link uygulamasını kaldırıp yüklemek işe yaramadı. Manuel olarak veya otomatik olarak bağlanmayı isteyince '' hizmet kullanılamaz '' diyor. Usb kablo takılı iken herhangi bir sorun olmuyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
  4. T

Oynadığım oyunlar ve kullandığım uygulamalar sürekli olarak çöküyor

AMD FidelityFX yayınlamasından bugüne uygulamalarım çok fazla çökmeye başladı. anakart, ekran kart, windows vs güncel yeni driver beklemek yerine yapabileceğim bir şey var mı? Bu sadece ben de mi oluyor merak ettim. Ekran kartı: XFX rx 5500 xt 8gb Ankart: b450m s2h İşlemci: ryzen 3 3100
  5. T

Amd link ile bağlanmama sorunu

Radeon ayarlarında amd link diye bir şey gördüm ve denemek istedim. Fakat ne manuel olarak ne de otomatik olarak bağlanmadı nasıl bağlayabilirim?
  6. T

Kaspersky kaldırmak için yönetici olmam gerekiyor

Administrators bana izin vermesi gerek diyor bu izni nasıl sağlayabilirim bazı uygulamalarda da yaşadım bu sorunu
Geri