Arama sonuçları: *

1. kasadam87

HDD'den ses geliyor ve dosya gezgini açılıyor

HDD'den ''hık'' şeklinde ses geliyor ve yerel disk D açılıyor. Sorun bugün oldu ve bu olay hdd bekleme süresince oluyor, yükte bir şey yok. Nasıl çözeceğim ?
  2. kasadam87

Bilgisayar açılmıyor

Sistem açılırken 2 kısa 1 uzun ses arızası veriyor fanlar dönüyor ekran yok. Ekran kartıyla alakalı sanırım 25 kere reset attim açılmıyor. Ramları ,ekran kartını,kabloyu herşeyi söktüm taktım olmuyor. Bunu önceden yapardı bu sefer altın vuruşu yaptı sanırım.
  3. kasadam87

rx5500xt oyunda donuyor

rx5500xt 8gb ryzen 3 3100 8+8 3200 mhz b450 s2h v2 sandisk m2 3d ultra 500 gb zalman megamax 700w Oyun sırasında ekran kartının donmasından bıktım.Ekran fotosu çekmiş gibi donup kalıyor , ne yaparsam tepki vermiyor. Bazen bilgisayar açılırken aynı haltı yiyor.Hdmi kablosunu çıkarıp takınca...
  4. kasadam87

AMD software obs sorunu

Eklerde gösterdiğim gibi obs nin tüm metrikleri gözükmüyor sebebi nedir ? Mesela önceden GPU Temp , GPU Hots Temp , GPU Kullanımı , GPU SCLK gözüküyordu.
  5. kasadam87

Asus marka laptop açılmıyor

Asus X550V marka laptobu 1 hafta önce temizlemek ve termal macun yenilemek için söküp içini açtım. Fakat anakart ters olduğu için birçok kablo çıkartmak gerekliydi hepsini teker teker yaptım.(HDD'yi çıkardım.) Bir türlü anakarta ulaşamadım. Vazgeçip tekrar montaj yapıp her şeyi yerine bağlayıp...
  6. kasadam87

Sapphire RX 5500 XT Wattman Hatası

Bilgisayarı Aralık 2020 ' de topladım o zamandan beri ara ara bu sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 3-4 aydır kullandığım WHQL driver sayesinde wattman hatası gibi bir derdim yoktu. Ama 1 hafta önce attığım formattan sonra üstüne windows 21H1 güncellemesi gelince 2 günde 5 kez bu hatayı aldım. DDU ile...
  7. kasadam87

Oyuncu kulaklığı için jak önerisi

2 sene gibi uzun bir süre önce kulaklığın uç kısmı telefonun içinde kalmıştı. Sonrasında tamire verdim tamirci ucunda dandik uç takmıştı ve ses gerçekten iğrenç şekilde kalitesiz gelmeye başladı. Bende bir şey demedim o zamandan beri kulaklığı kullanmıyorum. Şu an fiyatlarda çok arttığı için...
  8. kasadam87

Laptop Format sonrası Mavi Ekran Veriyor

Elimde asus marka n550jv model laptop var 4-5 aydır sürekli çöküyor veya mavi ekran veriyor. Format atmak zorunda kalıyorum. Sorunu çözmek için yeni windows 10 kurulumu yaptım 5-10 gün içinde tekrar çöktü. Özellikle güncelleme yaparken çöküyor. 4-5 ay önce windows 8 kullanıyordum windows 10 a...
  9. kasadam87

Monster Abra A5 v15.6.6 Düşüşü FPS

Yeni bir oyun bilgisayarı aldım ama sonuç beklediğim gibi değildi. Oyun oynarken çok düşük fpsler alıyorum. Ekran fpsyi sabitliyor. Ne yapıp ettiysem çözemedim . İçindeki dahili intel ekran kartına yükleniyor asıl 1650TI ekran kartını %20 %30 kullanıyor. Ve işlemciyi %90 larda kullanıyor ama mhz...
  10. kasadam87

Bilgisayar kapanmıyor

Prototype da buglu görevi geçmek için görev yöneticisinden işlemci benzeşmesi ayarlarim tüm çekirdekleri yükü cpu0 a aktardim ardindan 3-5 defa denedim olmadi sonuncuyu denerken ekran gitti monitör cable not connected diyor. Görüntü yok pc reset tuşuna ve kapat tusuna basıyorum kapanmıyor. Ne...
  11. kasadam87

Mavi ekran hatası yardım

Bir satış mağazasından topladığım sistemim daha yeni elime ulaştı .Sadece siparis ettiğim çift Ram lardan 1 tanesi arızalıymış.Tekrar siparis vermişler. Yenisi gelene kadar 8 Gb geçici 2. el Ram takmışlar. Bilgisayarı açıp direk steam e girip oyun indirmeye bıraktım. Sonrasında boş durmamak için...
Top Bottom