Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Mavi Ekran Hatalarım

Arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beridir sürekli olmamakla birlikte mavi ekran hatası alıyorum. Hala çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. @Vesemir @Pişmaniye https://drive.google.com/file/d/1JOKSq5lGGitCrYjWc_Xe6QUxxxTRapOe/view?usp=sharing Şimdiden çok teşekkür...
  2. Awerquan

Bluetooth Kulaklık Bağlanıyor Ses Gelmiyor ?

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Bugün uzun bir süredir beklediğim bluetooth 5.0 alıcım elime ulaştı. Pc ye taktım ve Anker q30 kulaklığımı bluetooth vasıtasıyla bağladım. Bağlanmada herhangi bir sorun oluşmadı ancak bağlandıktan sonra ekte...
  3. Awerquan

Mavi ekran hatası aldım (minidump paylaştım)

Arkadaşlar geleli 2 hafta olan sistemde art arda 3 tane mavi ekran hatası aldım. Nvidia ekran kartı güncellemesinden sonra.Çözümünü bilen varsa yazabilir mi ? https://drive.google.com/file/d/1R84ZgfRQPluzrPxldyOHIAvb7RkQPbr6/view?usp=sharing Minidump dosyasını da şöyle bırakayım.
  4. Awerquan

W10 Yazılımsal Sorun

Arkadaşlar bundan 2 3 gün önce w10 key satın aldım ve etkinleştirdim. Şu anda w10 um güncelleme yaparken hata kodu veriyor. sfc/scannow atmak isterken ise Windows Resource Protection could not start the repair service hatasını veriyor. Bu sorunları yazılımsal olarak çözebilir miyim yoksa format...
  5. Awerquan

W10 Eksik Dosya Sorunu

Arkadaşlar öncelikle selamlar bugün bilgisayarımın güncellemelerini yapayım derken 0x800700c1 diye bir hatayla karşılaştım. Daha sonrasında internetten baktığımda sfc/ scannow komutu ile ufak sorunların çözülebileceğini gördüm. Bu komutu yazdıktan sonra windows resource protection could not...
  6. Awerquan

Bluetooth Kulaklıklar Aynı anda mikrofon ve ses

Bluetooth kulaklıklarda stereo ses kalitesinde aynı anda mikrofonu ve hoparlörü nasıl kullanabilirim.
  7. Awerquan

Bluetooth Kulaklık Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar bugün elime sennheiser hd350bt geçti.Kulaklıkta aynı anda mikrofonu ve hoparlörünü kullanamıyorum bunu nasıl çözebilirim.
  8. Awerquan

USB PORT ÇOĞALTICI ÖNERİSİ

Arkadaşlar şu an elimde olan port çoğaltıcı 2.0 destekliyor ve sürekli kopmalar yaşanıyor bana max 50 tl ye 3.0 destekleyen bir port çoğaltıcı önerebilir misiniz?
Top Bottom