Arama sonuçları: *

1. Akhun57

Asus Teknik servis ile ilgili

Arkadaşlar 3080 rog strixi ped değişimi ve termal macun yenilenmesi icin servise yollayacagim normal macun yerine sıvı metal sürmelerini istesek fiyatı neyse böyle bisey mümkün mü deneyimleyen oldu mu kendim açamıyorum bu arada 3 sene garantili kart
  2. Akhun57

R5 2600 sistem fps sorunu

Arkadas sıfır kasa topladi ekran karti bulunmadığı icin r7 240 takılı sisteme fakat r5 2600 8x2 3000mhz ramle birlikte ilk geldiğinde sorun yoktu canavar gibi oynuyordu suan call of duty mobile bile kasıyor pcde valorand bile 45 60 fps arası zor veriyor ki ben ekran kartsız laptopda 90 fps...
  3. Akhun57

3080 VRAMLER 102 100 derece sabit çalışıyor

3080 rog strixin VRAMLERİ ETH MİNİNGDE 2 Aydır 100 102 arasında çalışıyor kasa dark unreal air 8 adet akasa viper fanla soğutuluyor fan hızı %75 DDR6x belleklerin sorunu biliyorum bozulursada garanti var ama yinede düşürme yolu varmi UV falan anlamiyorum yapsak etki eder mi basit bi anlatimli...
  4. Akhun57

RTX 3070 3080LI AMD İŞLEMCİLI LAPTOP ÖNERİSİ

25k civarı bütçe var bulunabilir mi 2k ekran 3070 veya 3080 ekran kartlı bi kaliteli laptop varsada önerir misiniz aradım bulamadım.
  5. Akhun57

KONSOL MU BİLGİSAYAR MI?

Arkadaşlar 3080li sistem var elimde satıp konsol almak istiyorum ama fps oyunları olsun bazı diğer oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım pc kadar keyif verir mi daha önce konsolla. Pek işim olmadı becerebilir miyim?
  6. Akhun57

Cv garanti kapsamına giriyor mu arkadaşlar?

Kartta aşırı cv var garantiye yollasak değişim yaparlar mı?
  7. Akhun57

Steam üzerinden 2 kişilik dövüş oyunu önerisi

Bilgisayar acer swift 3 steam üzerinden 2 kişi oyun koluyla oynucak düşük sistem gereksinimli oyun önerir misiniz ben bulamadım da teşekkürler.
  8. Akhun57

KALİTELİ KULAKLIK TAVSİYESİ

Hem oyunda hem müzik dinlerken bassı iyi veren kablosuz olursa fena olmaz kullanıp memnun kaldığınız kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat farketmez
  9. Akhun57

Hs70 icue de görünmüyor.

Hs70in bass ayarını 7.1 ayarını yaptığım icue programın da kulaklık görünmemeye başladı müzik falan dinliyorum sıkıntı yok fakat ayar yapacağım kulaklığı görmüyor sebebi ne olabilir
  10. Akhun57

F310 gamepad 2 adet pc ye takılır mı

2 adet takip pes mortal kombat falan oynanır mı 2. Gamepadi okumamazlık yapma şansı varmı bilgisi olan deneyen arkadaşlar bilgi verirse harika olur
  11. Akhun57

Gamepad f310 alınır mı?

Kronik sorunu vs var mıdır? 220 liraya alınır mı 220 tl. Bandında daha iyisi varmı teşekkürler.
  12. Akhun57

Win10 Key Alabileceğim Güvenilir site

4300u acer freedos notbook aldık arkadaşlar da win10 kurduk orijinal yapmamız lazım yakın vakitte aldığınız güvenilir ucuz bi key satan yer biliyorsaniz önerir misiniz??
  13. Akhun57

3080 rog strix ıslık çalıyor

Arkadaşlar yok böyle ses evin içinde sivri sinek kolonisi geziyor sanki servise yollasak değişim yaparlar mı uğraşır mıyız?
  14. Akhun57

Arkadaşlar bu itopya dolandırıcı mı insanla alay mı ediyor?

14 gün geçti hala para iadesi yapmadı arıyorum açan yok mail atıyorum dönen yok vatandan 3 kuruşa pahalıya alında şu dümbüklere paranızı kaptırmayın cidden
  15. Akhun57

İtopya dalga mı geçiyor?

Iade edeceğimden değil fakat bi bakayım öyle dedim bide ne göreyim 11.800e aldığım kartı iadede 9bin küsüre alıyor bu ne alakadır arkadaşlar ürün yarın öbür gün bozulsa ellerinde stok olmasa para iadesi yapsam nerdeyse 2 bin lira eksik mi verecek dolandırıcılık değil mi bu?
  16. Akhun57

2077de dil seçeneği yok?

Dün Türkçe yaptım oynadım bugün dil seçenekleri yok bu nasıl oluyor ya
  17. Akhun57

850w parasına 1000w rog strix psu aldım iyi midir?

Arkadaşlar biraz markaya güvenip araştırmadan direk aldım diğer konusunu açtığım sharkoon iade oldu bozukmuş 1200 liraya falan bu geldi
  18. Akhun57

Asus rog 1000w gold alıyorum öneriyor musunuz

1850 liraya Birtane 1000w asus rog psu buldum daha uyguna daha kaliteli var mı önerebileceginiz yoksa alıyım mı?
  19. Akhun57

İtopyadan aldığım ürünü nasıl garantiye yolliya bilirim

Arkadaşlar ürünü garantiye nerden yolluyoruz ilk defa itopya'dan aldığım bi üründe sıkıntı yaşadım nasıl yapacağımı bilmiyorum
  20. Akhun57

Sharkon cool zero 850w gold yükte kapanıyor

Sistem 3080 rog strix oc 8 adet akasa Viper fan kule tipi soğutucu cool master M610p 16gb corsair ram 3000mhz r5 3600 işlemci otomatik oc açık 1tb hdd 500gb ssd ayrı ayrı yüke bindirince sıkıntı yok ama occt de ikisini aynı anda yüke verince hem psudan tuhaf bir ses geliyor hemde 2 dakikada...
Top Bottom